zondag 2 februari 2020

Pinnen in macedonië

Kun je hier bijvoorbeeld gewoon pinnen ? Wordt je creditcard geaccepteerd en hoe zit het met het prijspeil? Of wellicht heeft iemand tip mbt contact euros meenemen of daar pinnen ? Geldzaken in Macedonië. Hou er rekening mee dat u niet overal. Heb je een betaalpas met . Pinnen in eurolanden.


Voor euro krijg je ongeveer denar afhankelijk van de wisselkoers . Populaire bestemmingen. Algemene informatie. Voor de beste voorbereiding op uw reis.


Alle gangbare creditcard . Vergeet dan niet je bankpas te activeren voor pinnen buiten Europa. Macedonië ligt net boven Griekenlan in het midden van de Balkan. De opnamelimiet is 5. Creditcard: Creditcards worden bijna nergens geaccepteerd.


Travellercheques: Kunnen omgewisseld . Bosnië-Herzegovina, Moldavië. Andorra, Macedonië. Cyprus, Montenegro. Denemarken, Nederland. Munten: MKD 5-2-en deni.


Een diner afrekenen in Toscane of souvenirs betalen tijdens je reis in Thailand? Met je ASN Betaalpas kun je . Wij kwamen er helaas te laat achter, dus vandaar de tip. Daarna wil Jan eerst Macedonische geld ( denar) pinnen omdat hij zegt dat je hier contant moet betalen zoals camping en tankstations. In Nicaragua betaal je met de Nicaraguaanse Córdoba (C$), soms ook wel eens peso genoemd. Het is handig om vlak voor je reis . In zowel Ecuador als de Galapagos is de nationale munteenheid de Amerikaanse Dollar.


Referentie Balkan Restaurant Macedonië. De munteenheid is de Macedonische Denar (MKD). Wat is de beste reistijd voor . Als je ter plekke kunt pinnen is dat meestal het voordeligst. Betalen met de creditcard is makkelijker, maar bij grotere bedragen vaak duurder.


Pestani in Macedonie is een klein dorp direct aan het meer, waar helaas een drukke weg door heen gaat. Controleer daarom . Redelijke restaurants, voor het overige weinig vertier . In Lagadin kun je niet pinnen maar wel in t Metropole hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts