maandag 10 februari 2020

Opslag en beheer medicatie

Opslag en beheer medicatie

Opslag en beheer medicatie - intramuraal. Als bij intramurale zorg de cliënt het medicatiebeheer heeft overgedragen aan de zorgorganisatie, zijn de organisatie. Thuis is de cliënt zelf verantwoordelijk voor het bewaren, beheer en retourneren van overgebleven medicatie.


Opslag en beheer medicatie

Thuis hoeven opiaten niet achter slot en grendel. Medicatieveiligheid bij opslag. Bij medicatieveiligheid gaat om een veilige . Leg de afspraken over opslag en beheer en over. Een vragenlijst met vragen over bijvoorbeeld opslag van opiaten, aftekenen bij. Het medicatie overzicht, toedienschema en toedienlijst worden toegelicht.


Tot slot wordt in het kort aandacht besteed . Maakt afspraken met de huisarts over het herhalen van geneesmiddelen. Signaleert en beoordeelt beheer - en . Cliënt bewaart medicatie op passende wijze conform bewaaradvies van apotheek. Legt afspraken met de cliënt over opslag en beheer vast in het zorgplan.


Opslag en beheer medicatie

De cliënt stelt vragen bij onduidelijkheden over de medicatie. Als de patiënt de medicatie niet zelf kan beheren , is de verpleegkundige. Het verbeteren van medicatieveiligheid vraagt inzet van alle schakels in de keten : cliënt, arts, apotheker. Juiste wijze van opslag en beheer medicatie.


IVzorginstellingen missen regels beheer opiaten. Een dubbele controle bij medicatiezakjes is in principe niet nodig, omdat de . Ter hand stellen (afleveren door de apotheker). PR-Protocol medicatiebeheer Status Definitief Pagina 1. Doorgeven wijzigingen medicatie van huisarts naar thuiszorg.


Opslag en beheer medicatie

Ophalen retourmedicatie als patiënt niet zelf in staat te doen of . Er zijn afspraken gemaakt tussen zorgorganisatie, apotheker en arts over het medicatieproces. Schengenverklaring. Evalua e (gebruik, (bij)werking etc. Werkafspraak “ medicatieoverdracht bij thuiswonende met indicatie voor medicatiebegeleiding ”. Documentatie en opslag. De afdeling KFF is verantwoordelijk voor de inkoop, opslag en distributie van geneesmiddelen, en van grondstoffen voor eigen bereidingen.


Alle aanvragen en . Je zorgt voor het op de juiste wijze bewaren van de medicatie volgens bewaaradvies van de apotheker. Je bewaart retourmedicatie. De verschillen tussen de domeinen wat betreft medicatieveiligheid zijn in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts