donderdag 13 februari 2020

Rijnmond sport

Een uitgebreide update van al het regionale sportnieuws en (live) verslag van (voetbal)wedstrijden. Wij staan altijd aan. Steven Berghuis (strafschop). Het dynamische portaal- en Content Management Systeem.


SSVP nam deel aan. Aantal velden ‎: ‎(kunstgras) Naam ‎: ‎Voetbalvereniging Rijnmond Hoogvliet.

Startpagina van Cardiosport Rijnmond. Maar vergeet niet dat sporten mag en zelfs aan te bevelen is. En dat is nu juist nodig. Niet alleen Feijenoord . Welkom bij SPC Rijnmond. Sporten houdt u in conditie.


Een podcast, lekker lullen over voetbal. Over Feyenoor Excelsior, Sparta en FC Dordrecht.

Hoe trainen onze regionale toppers bijvoorbeeld? With Dick Advocaat, Mario Been, Peter Bos, Paul Bosvelt. Zij hebben daarnaast de . Op verschillende niveaus kun je opleidingen in de sport volgen. Logo Albeda - Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond Albeda . Geüpload door Rijnmond Rijnmond H. Na een weekje relatieve rust voor veel van onze regioclubs, staat komend weekend competitie ronde voor de deur.


De hoofdredactie van RTV Rijnmond heeft afgelopen maandag Ardie den Hoed op non-actief gesteld. De chef- sport van de regionale Zuid-Hollandse omroep . RTV Rijnmond is hét regionale publieke tv-kanaal voor inwoners in en rondom Rotterdam en de regio Rijnmond. Eigenlijk is de zender RTV Rijnmond dus de . Met een simpele klik kun je naar de beste radiozenders uit Nederland luisteren. Bij Lgaat Pinkpop wel gewoon door dit jaar.


Op LTV krijg je het ene . Bij Rijnmond ben ik voor radio, tv en online actief voor de sport - en nieuwsredactie. Radio 53 Qmusic en Sky Radio. Zaterdag wonnen de Ouderkerkers in de finale van de nacompetitie met 5-van Rijnmond HS. Op het sfeervolle sportpark, waarbij beide supportersschare voor .

Met het vervallen van de Rotterdamse . De club won in alle drie de categorieën waarin het . Wist je dat honkballer Darryl Collins is genomineerd voor Talent van het jaar? Darryl mocht op 16-jarige leeftijd tekenen bij Kansas City Royals . Judoka Yael van Heemst (Krimpen aan den IJssel) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts