vrijdag 21 februari 2020

Mainport hotel rotterdam aanbieding

Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en . Ontbijt en parkeren heel duur. Echte overnachtingen. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes!


ROUTEBESCHRIJVING MET DE AUTO. De voormalige Imax-bioscoop is naar ontwerp van MAS architectuur .

Met een metrohalte voor de deur, een eigen aanlegsteiger, een parkeergarage tegenover het hotel en de mogelijkheid voor valet parking, is het . De perfecte basis voor een leuk dagje uit in Rotterdam. De Zwaan is één van de grote iconen van Rotterdam en ónder deze brug ligt de. Kun je parkeren bij Mainport ? Kosten voor valetparkeren: EUR per nacht.


Is er een zwembad bij Mainport ? Wilt u gebruiken van onze Life Fitness gym apparatuur of baantjes zwemmen in het enige hotel met zwembad in centrum Rotterdam ? Hotel -voordeelkaart.

Als onze gast heeft u . De parkeergarage heeft een capaciteit van 3parkeerplaatsen. Openingstijden Parkeergarage Erasmusbrug Rotterdam. Parkeren op het parkeerterrein naast het hotel is mogelijk op basis van . Babysitter of kinderopvang. Verblijf in Rotterdam bij dit met sterren beoordeelde hotel in luxe stijl. Ontdek echte gastenbeoordelingen voor Mainport en bekijk de meest actuele prijzen.


Beoordeling: - ‎9reviews - ‎Prijsklasse: vanaf € 10per nacht. Gemiddeld € 13per nacht. De ervaring leert dat parkeren in deze regio niet altijd gemakkelijk is. De ideale uitvalsbasis. Toegankelijkheid en parkeren.


Mainport is the most luxurious and modern hotel in Rotterdam. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet . Hoeveel berekent Mainport voor parkeren ? Parkeren kan in twee parkeergarages gelegen nabij het hotel , te weten: . Hier vindt u al onze steigers en locaties waar wij op varen in Rotterdam en omgeving.

Dit sensationele hotel ligt op een unieke locatie in hartje Rotterdam. Het hotel biedt gratis Wi-Fi . Er mag één kind jonger dan jaar in een ledikant gratis verblijven. Goedkoop aanbieding mainport hotel rotterdam parkeren charlois airport. Europcar kortingscode. Basic fit tomtom aanbieding.


Duimen voor korting facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts