donderdag 20 februari 2020

Verantwoordelijk houden

Vertalingen in context van verantwoordelijk houden voor in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik steun wat je doet, John Ross en Sue Ellen . De betekenis van verantwoordelijk. Iemand verantwoordelijk houden betekent dat de persoon wordt gevraagd uit te leggen waarom hij iets heeft . Woordenboek Nederlands Engels: verantwoordelijk houden. Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor: verantwoordelijk houden.


Deze volhouden is lastiger.

Beoordeling: - ‎27. Verantwoordelijk zijn of verantwoordelijkheid nemen. We houden elkaar vaak verantwoordelijk. We hebben wetten en regels die ons vertellen waarvoor we wel en niet verantwoordelijk zijn en er worden ons . Heeft u schade door de schuld van iemand anders?


Download onze voorbeeldbrief en stel de ander aansprakelijk voor uw schade. Waarom zou u zich daarmee bezig houden ? Rutte: kun je mensen die vandaag leven verantwoordelijk houden ?

Het hoort niet bij uw. In het geval van onderdanen van lidstaten wier titel van verantwoordelijk. Detailed Translations for verantwoordelijk houden.


Ademhalen en als het even kon haar hoofd boven water houden, dat was het . Werknemers die zich verantwoordelijk opstellen nemen hun werk serieus en zetten zich in. Ze houden daarbij het belang van de organisatie scherp in het oog. Openbaar aanklager VS: Online platformen verantwoordelijk houden voor content gebruikers. Gangbaar houden , regelmatig controleren van de beweegbaarhei oliën , . Op voorraad VS houden IS verantwoordelijk voor aanslagen Afghanistan. VS-houden-IS-verantwoordel.


Inwoners van het dorp zouden de burgemeester verantwoordelijk houden voor de moord op de 18-jarige Rik uit Heesch. Mijn familie was slachtoffer van de barbaarsheid van Erdogan. De Verenigde Naties zouden Turkije verantwoordelijk moeten houden voor dit . Nederland gaat nu geen excuses aanbieden voor het slavernijverleden, . Justitie kan hem niet verantwoordelijk houden voor de fatale brand in de Gruttostraat, waarbij het echtpaar Lampers overleed. Hoe zit het met de vrijheid van meningsuiting op het internet?


En kan je 8chan verantwoordelijk houden voor schietpartijen zoals in El Paso?

Hoe zorg je er voor dat de mensen in je mastermind groep toegewijd blijven aan hun doelen? Albert Heijn sluit af met een positieve noot: . Column: Softwaremakers verantwoordelijk houden voor lekken: Veiligheid gegarandeerd? Redactie, reacties.


U blijft zelf verantwoordelijk om uw declaraties binnen uw budget te houden. Wel kunt u in “mijn PGB” van de SVB .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts