dinsdag 11 februari 2020

Snoer met stekker gamma

HANDSON snoer met stekker apparaat wit. Online op voorraad. Handson aansluitsnoer wit 2xmm meter. Het GAMMA eurosnoer met stekker wit 3meter is een 2-aderig snoer (2x75mm).


Het witte snoer heeft een maximale aansluitwaarde van 1. Dankzij de GAMMA platte stekker randaarde met meter snoer kan meubilair dicht tegen de muur geplaatst worden.

Dit maakt de stekker zeer geschikt voor . Het GAMMA snoer met stekker apparaat wit kunt u aan een elektrisch apparaat verbinden. Beoordeling: - ‎stem Verlengsnoer kopen? BluCave stekkerdoos met stopcontacten. Eurosnoer met eurostekker. Dit witte snoer is uitgevoerd met een schakelaar voor.


Met het zwarte GAMMA eurosnoer met schakelaar 2m verbindt u uw apparaten met stroom. Het zwarte apparatensnoer is 2-aderig (2x75mm), heeft een . Strijkijzersnoer 2x,75mmwit meter.

Huishoudsnoer rond 3x5mmzwart meter. Het modulaire snoer is namelijk voorzien van een eurostekker. Met een totale lengte van 5m is het zwarte aansluitsnoer lang genoeg om makkelijk een . De snoer is voorzien van een schakelaar voor de lamp,.


Met verlengsnoeren , stekkerdozen en kabelhaspels van GAMMA creëer je in. In ons assortiment vind je haspels met een snoerlengte tot wel meter lang. Op werkdagen voor 20u bestel morgen in huis!


Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron:Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer, Inclusief snoer. Stekkers en snoeren hebben twee mogelijke uiteindes. Een uiteinde met twee pennetjes en een aansluiting met . A Lader en oplaadkabel. Laadkabel snoer en thuislader stekker geschikt voor: Archos.


Aansluitsnoer kopen? Filter resultaten. Bij GAMMA vind je verlengsnoeren met tot stopcontacten. Daarnaast kan je bij verlengkabels voor binnen of buiten kiezen en extra features zoals aarding, . Blijf op de hoogte van nieuws en promoties.


Alle filters terugzetten.

Wat als je het Snoerboer -assortiment eerst wil voelen, zien en dan pas kopen? Daar hebben we iets op bedacht. Van concept stores tot grote woonwinkels en van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts