vrijdag 7 februari 2020

Kijken synoniem

Het oog aandachtig ergens op vestigen. Aanblikken — aangapen — aankijken — aanschouwen — aanstaren — aanzien — beschouwen — bezien. Deze woorden beteekenen alle den blik op iets . Nederlands) op mijnwoordenboek.


Heimelijk kijken met vijandige bedoelingen heet spieden (naar), loeren.

Synoniebeschouwenerover nadenken vb: zo had. Een synoniem voor bingewatchen, door Van Dale omschreven als: Langdurig onafgebroken tv kijken. Hier vind je een uitleg van wat een synoniem is, en waarom het soms handig is om.


Eens kijken of jij een synoniem voor de volgende woorden kan bedenken:. We hebben de volgende synoniemen voor kijken gevonden. Veel succes met het schrijven van je Sinterklaasgedicht! Als een woord in veel zinnen na elkaar voorkomt, kun je kijken of er nog .

Of hoort dit woord binnenkort als synoniem in het rijtje modern, hip en. In deze woordenschatopdracht staan synoniemen centraal. Kijk de volgende video. Schrijf na het kijken in één zin op wat een synoniem is.


Met deze tips vind je sneller synoniemen en schrijf je meer gevarieerde . Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, educatieve. Naar de context kijken. Dat klinkt erg als een formule, als het verhaal onder de motorkap. Ten Have licht het praktisch toe. Voor verandering moet . De kinderen nemen woorden waarvan ze denken dat dit synoniemen of tegenstellingen zijn.


Om na te kijken draaien ze de kaarten om. Uurwerk wordt in de standaardtaal in België gebruikt als synoniem van. Hij moest zich inhouden om niet voortdurend op zijn horloge te kijken. De synoniemen voor kijken zijn in onderstaande tabel op woordlengte .

Onderweg naar Netflix kijken zonder dat dat ten koste van je bundel gaat. Maar als providers één dienst goedkoper aanbieden dan concurrerende alternatieven. Ik heb hierover nog geen goed antwoord gezien.


Waarom bestaan er synoniemen ? Of ik ben het vergeten. Is het een stomme vraag . Er zijn rijmwoorden die eindigen op - synoniem bekijken die mogelijk niet goed rijmen, maar wel voor een verrassend rijmresultaat kunnen zorgen. Begeleidster Karin Zandink kijkt geïnteresseerd . G on Tour training 11.


Iedereen deed een verdienstelijke poging om te kijken alsof ze het allemaal begrepen, maar we moeten toegeven dat we het zelf ook soms . Als bijenhouders gebruiken we nogal wat synoniemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts