dinsdag 10 december 2019

Corporate meaning

Corporate meaning

Many translated example sentences containing verblijfsdocument – English- Dutch dictionary and search engine for English translations. Wat is een geldige verblijfsvergunning? Voorbeelden van een geldig verblijfsdocument zijn: een Nederlandse verblijfsvergunning voor bepaalde of onbepaalde . Vreemdelingen met een geldige verblijfsvergunning kunnen een reisdocument voor vreemdelingen aanvragen. Met dat reisdocument kan de houder reizen buiten . Wat heb ik nodig voor de aanvraag?


Corporate meaning

Hoe lang duurt de aanvraag? Wat gebeurt er met mijn aanvraag? Een visum is een sticker die in het paspoort wordt aangebracht op het consulaat. Het geeft toelating om gedurende een bepaalde periode in . Verblijfsdocument of W-document kwijt geraakt of gestolen?


Gevonden en verloren voorwerpen. De gemeente Dronten is verantwoordelijk voor de registratie en . Een elektronisch verblijfsdocument laat niet-Belgen toe om in België te verblijven. Deze kaart is beschikbaar voor alle niet-Belgen ouder dan jaar.


Corporate meaning

Wat vind je van de website? We willen onze website graag beter maken. Help je ons verder? Het duurt ongeveer een minuut. Ja, ik doe mee Nee, bedankt. Terugreizen met inreisvisum.


Want de meesten willen simpelweg een Europees . U bent een vreemdeling met een reguliere verblijfsvergunning voor bepaalde tijd. Staat de tekst Beroep op publieke middelen kan gevolgen hebben voor . Als je definitief in Nederland wil blijven wonen, kun je een verblijfsvergunning aanvragen voor onbepaalde tijd. Maar er zijn een paar . Indien je één van de volgende documenten nodig hebt, kan je hiervoor terecht bij de dienst burgerzaken: Attest van . Na aankomst in Nederland met MVV kunt u uw verblijfsdocument ophalen bij. De IND stuurt dan een formulier toe wat moet worden ingevuld en meegenomen. Geprivilegieerden vallen niet onder de Nederlandse Vreemdelingenwet en hebben een verblijfsdocument van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Corporate meaning

VK voorleggen, tenzij u een geldig verblijfsdocument heeft of een . Soms heeft u nog andere documenten nodig, bijvoorbeeld:. U heeft een verblijfsvergunning nodig als u langer dan maanden in Nederland wilt verblijven . Het bewijs van rechtmatig verblijf is een pasje waarmee u kunt aantonen dat u in Nederland mag blijven. Wel of geen verblijfsvergunning, wat zijn de regels? Om een toeslag te krijgen, moet u de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning hebben. Dit geldt ook voor uw toeslagpartner of . Wat moet u doen als de verblijfsvergunning afloopt?


Informatie over de gevolgen van de Brexit voor werkgevers en werknemers. Wat houdt het Chavez-Vilchez-arrest in en moet u echt bijstand verlenen als er geen verblijfsdocument is? Juridisch adviseur Hanneke . De verblijfsdocumenten bepalen of iemand met een vreemde nationaliteit: - kan ingeschreven worden als werkzoekende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts