dinsdag 24 december 2019

Gewaarmerkt kopie paspoort

Dit is een verklaring . Als u voor uw kind een . U kunt kiezen voor een . Een gewaarmerkte kopie is een kopie met een originele waarmerkstempel en een handtekening of paraaf van de instelling of een notaris gevestigd in de EU. Soms heb je een verklaring nodig dat de kopie van je paspoort , identiteitskaart of rijbewijs er precies hetzelfde uitziet als het origineel. De gemeente geeft met een stempel en een . Bij het gemeenteloket kun . Bijvoorbeeld van uw paspoort of rijbewijs. De ambtenaar verklaart met het . Zo kunt u bewijzen dat de kopie van bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs een goede weergave is van het origineel. Gewaarmerkte kopie regelen.


Een gewaarmerkt afschrift of gewaarmerkte kopie verklaart dat het afschrift of de kopie overeenstemt met het origineel. Heeft u een gewaarmerkte kopie van uw legitimatiebewijs nodig? Met een gewaarmerkte kopie of afschrift verklaart de gemeente dat de inhoud van het afschrift of de kopie overeenstemt met het origineel.


Om een gewaarmerkte kopie te maken, zal de notaris een fotokopie van een aan hem aangeboden origineel document maken. Voor het waarmerken . Vervolgens bevestigt hij met een . Soms heeft u voor formele transacties een gewaarmerkt afschrift of gewaarmerkte kopie van een document nodig. Waarmerken betekent dat een kopie gelijk is . Vraag dan de gemeente om de kopie te waarmerken. Nederlandse identiteitskaart . Soms hebt u een gewaarmerkt kopie van een document nodig. Dan heeft u een gewaarmerkt kopie of afschrift nodig van deze documenten.


Alleen een daartoe bevoegde persoon of autoriteit kan een afschrift of kopie. Een ambtenaar zet dan een stempel en . Uw ID-bewijs of een kopie afgeven, is dan niet nodig. Het soort legitimatiebewijs en het nummer ervan laten opschrijven is voldoende.


Hiermee bewijst u dat . Kan een kopie van mijn Belgisch paspoort eenvormig laten verklaren? Instanties kunnen u vragen om een gewaarmerkt afschrift of kopie. HomeInwoners Paspoort , rijbewijs en uittreksels Kopie of afschrift waarmerken . Breng het ingevulde formulier en uw geldig paspoort of rijbewijs mee naar de. Alleen hiertoe bevoegde personen of instanties . Het gewaarmerkt afschrift is een verklaring (van de gemeente) dat het afschrift conform het origineel is. Een dergelijke kopie kan noodzakelijk zijn voor formele.


Soms heeft u een gewaarmerkte kopie nodig van een paspoort , identiteitskaart of rijbewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts