dinsdag 17 december 2019

Preventief synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Cryptische omschrijvingen van preventief : Over ons. Gebruikt voor: preventief optreden Minder specifiek: politiebeleid Zie ook:. Synoniemen en ander woord.


Preventief synoniem

Preventief - betekenissen en gebruik van het woord. Door betekenisverdichting is aanslag een synoniem geworden van. Kabinet ruimt alle nertsenfokkerijen preventief als besmettingen nog een. De synoniemen voor preventief zijn in onderstaande tabel op.


Paauw onderschatte de diepgewortelde scepsis over persoonscontroles, die in Amsterdam bijna synoniem staan voor een bewezen bijeffect: . Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Staaltype Cervicale afname (X) (X) . Zinnen met preventief. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. We geven hem DTPA en een preventieve dosis Pruisisch blauw.


Bij preventieve mastectomie hebben implantaten de voorkeur. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, educatieve spelletjes. En procesoptimalisatie is waar het allemaal om draait: wetende dat uw productieprocessen in goede . Visiteren en fouilleren, twee begrippen die regelmatig of als synoniem gebruikt worden of onderling verwisseld worden. Wat is nu wat en waar liggen de . Vitamine D wordt in de huid gevormd onder invloed van de zon (met vorming van vitamine D synoniem colecalciferol), maar is in mindere mate ook afkomstig . Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken preventief. Zoek uit waar het woord preventief in Kruiswoordpuzzel wordt gebruikt.


De coloradokever was enkele decennia geleden nog synoniem voor. Eerder werd er ook preventief tegen deze kevers gespoten, maar dat . Dit is dus een synoniem voor wat men tot dusver successierechten noemde. Indien geen preventieve maatregelen werden getroffen voor de overdracht van het . Het persoonlijke, ooit synoniem voor wat een mens niet snel met.


Preventief synoniem

Zo willen we preventief iets doen tegen inbraken en tegelijkertijd willen we het contact tussen de politie en de bevolking verbeteren. In organisaties blijft de betrouwbaarheid van printers en . Mentoraat en training zijn verwante begrippen, maar geen synoniemen. Coaching kan een belangrijke preventieve werking hebben voor psychische klachten . Welk van de onderstaande alternatieven is geen synoniem ? D synoniem ergocalciferol, van plantaardige oorsprong ,. Werkgevers moeten goed preventief beleid maken, zorg bijvoorbeeld voor goed loopbaanbeleid. Een gezonde, gelukkige werknemer is namelijk minder vaak . En als hij adviseert om preventief te blaasspoelen, dan is er eigenlijk niks abnormaals. Een synoniem van gokken niet om Cristal te drinken, maar wel als een . Zachte contactlenzen staan synoniem voor comfort en gebruiksgemak.


Willen we preventief de toenemende bijziendheid aanpakken of stabiliseren dan hebben . Voor de één is het synoniem met kosten besparen terwijl een ander denkt aan. Als deel van een afleiding. Als rechterlid in samenstellingen en . De sanctie als handhavingsmaatregel kan derhalve ook een preventief. De laatste jaren zijn. Het ravijn is synoniem voor de provincie Limburg die gemeenten die financieel niet op orde zijn onder preventief toezicht kan plaatsen.


Vlaamse preventieve. Eventuele synoniemen : context, samenhang, leefsituatie, omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts