donderdag 26 december 2019

Online bibliotheek breda

Luister met BrowseAloud. Zoeken in catalogus en website: Zoek. Ben je lid van de bibliotheek ? Leen dan gratis ebooks via de speciale ebooks collectie op Onlinebibliotheek.


Online bibliotheek breda

Instructiefilmpjes voor het lenen van e-books:. Altijd en overal e-books lezen. Kies uit duizenden e-books. Literatuur, spanning, romantiek: bij ons vind je altijd je volgende boek. Op zoek naar de nieuwste titels?


Bekijk hier de laatst toegevoegde e-books in de collectie van de online Bibliotheek. Helaas, ook het concert van Paul McCartney dat in mei in Nijmegen op… het programma ston moest worden geannuleerd. De zoekmachine Libsearch ontsluit de totale collectie van de bibliotheek.


Online bibliotheek breda

Er zijn bibliotheeklocaties : in Breda en in Den Helder. Adressen en openingstijden . Specialist digitale bibliotheek innovatie at Bibliotheek Breda. Voor al het twitternieuws van en over Nieuwe Veste Bibliotheek , Breda. Vanavond alweer de laatste aflevering van Ontmoet Schrijvers Online. KB-webinar IBL voor openbare bibliotheken.


Webinar: Collectie online Bibliotheek. Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Breda. Er is geen storing bij Bibliotheek. Uittrekselbank en online cursussen.


Online bibliotheek breda

De e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek blijven . Met een internetpas kun je geen media lenen. Kan ik pinnen in de bibliotheek ? Alle bibliotheken in Almere hebben een of meerdere betaalautomaten voor . Ga naar de VakantieBieb op de online Bibliotheek en download de app. De Bibliotheek Breda biedt haar klanten de mogelijkheid om te kiezen uit drie. Dit ben jij Kiki- Bibliotheek Breda Digitale prentenboeken en praatplaten.


Welkom op het online platform van de bibliotheek van de. Taalhuis Breda geeft een online spreekuur om je Nederlands te verbeteren. Wil je bijvoorbeeld gaan studeren of werken en beheers je de taal nog niet goed . Tijdens deze zomereditie kun je meedoen aan verschillende activiteiten in Bibliotheek Bergen op Zoom en Roosendaal.


Ook kun je alle activiteiten later online. Bibliotheek Breda : Nice library with a great choice of international books - See traveler reviews, candid photos, and great deals for. Easy online booking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts