vrijdag 2 augustus 2019

Huur niet kunnen betalen bedrijfspand corona

Huur niet kunnen betalen bedrijfspand corona

Door de coronacrisis kunnen veel ondernemers de huur van hun bedrijfspand niet meer betalen. Lees wat u kunt doen en wat uw rechten en plichten zijn. Kunt u als ondernemer door het coronavirus het betalen van uw huur uitstellen?


Huur niet kunnen betalen bedrijfspand corona

Lees meer over de huur van uw bedrijfspand. Inmiddels kunnen veel ondernemers weer aan de slag en wordt het drukker in de winkelstraten. Een verhuurder kan ervoor kiezen om zich niet aan te sluiten bij het akkoord . Corona QA: Kan ik tijdelijk geen huur betalen voor mijn bedrijfspand ? Kun je door de coronacrisis de huur voor je bedrijfspand niet op tijd betalen ? Dan zijn er gelukkig mogelijkheden om dit op te lossen. Huur van bedrijfsruimte? De huurder kan aanspraak maken op . Dit zou er toe kunnen leiden dat ook publieke locaties als winkelcentra of outletcenters gesloten worden.


Nico Jacobs in RTL-Z: ICI Paris stopt eenzijdig met betalen. Wie draagt de gevolgen daarvan en wat kunnen huurder en verhuurder doen om die. Antwoord: nee, tenzij de gevolgen van volledige doorbetaling onvoorzien en onredelijk zijn.


Huur niet kunnen betalen bedrijfspand corona

Een verlaging van de huurprijs is dus niet aan de orde. Afspraken blijven echter maatwerk tussen verhuurder en huurder en kan daarom niet als algemene regel gelden voor alle partijen. Volgens het Nederlandse huurrecht kan een huurder van een kantoor- of.


Zij kunnen niet als zodanig als een gebrek worden aangemerkt. Ook u wordt wellicht geconfronteerd met een huurder die stelt de huur niet meer te kunnen betalen als gevolg van de Coronacrisis. Een specifieke verwijzing naar die regelgeving in het huurcontract is niet vereist. Moet u daar genoegen mee . Ondernemingen die door de coronamaatregelen moeilijkheden ondervinden om hun handelshuur te betalen , kunnen onder bepaalde voorwaarden een . Dit zou slechts anders kunnen zijn als de verhuurder zonder. We krijgen door de coronacrisis heel wat vragen over huur binnen.


Wat als mijn huurder niet langer kan betalen ? Kan een handelshuurder gezien de . De Coronacrisis en uw rechten bij het huren van een bedrijfspand. Als u nu wel (een deel van) de huur kan betalen , zou ik adviseren dat te doen. Spring naar Heeft een huurder in deze tijd recht op uitstel van betaling of.


Als verhuurder ben je niet verplicht tot. Stel nu dat de huur van jouw pand niet in verhouding is met een vergelijkbare bedrijfsruimte. KHN onderzoekt of ondernemers geen betalingsverplichting voor huur.


En hoe zit dat met de huurder van een winkel die . Kan ik als huurder van een winkelpand mijn huur opschorten? Kunnen afnemers die vanwege het coronavirus (gedwongen) hun deuren hebben gesloten. U kunt geen registratie doen. Het registratiepunt is er voor huurders die door de coronacrisis minder inkomen hebben en daardoor de huur niet kunnen betalen. Welke mogelijkheden heeft een ondernemer als hij de huur van een bedrijfspand niet kan betalen vanwege de coronacrisis?


Enerzijds de bedrijfsruimtes die niet meer voor de exploitatie mogen worden. De verhuurder gaat hiermee niet akkoord en start een kort geding. In dit artikel een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts