maandag 26 augustus 2019

Optredens artiesten

Vandaag is er een bijzonder muzikaal optreden bij de Open Hof. Als vrijwilliger help je de bewoners van hun kamer te halen en je brengt hen . Feestelijke optredens voor ouderen. Op mijn videopagina zie je impressies van mijn Buitenconcerten en Muzikale Visites. Uiteraard houd ik me .

Nederlandse luister en meezingliedjes speciaal voor de plus ouderen. Coby-Apart presenteert muzikale optredens in Zorgcentra. Naast dat wij graag met ouderen dansen, zingen wij hen ook graag toe!


Wij zijn heel blij met onze Eveline en . Wel is Angelique te boeken voor buitenoptredens incl. Angelique verzorgd gezellige interactieve muzikale optredens voor ouderen. Een jonge knul die ouderen aan de hand mee neemt voor een muzikale reis door de tijd. Met veel flair en humor tussen de liedjes door weet hij de harten te stelen .

Ook laat hij senioren tijdens zijn muzikaal optreden kennis maken met artiesten van nu zoals Django Wagner of Andre Hazes JR. Zingt de seniorenzanger dan . Het leek mij geweldig om muzikaal iets te kunnen betekenen voor Senioren in een. Speciaal voor de oudere én jongere senioren. Jolanda verzorgt optredens met veel interactie en gezelligheid!


Van kleine groepen tot grote gezelschappen, altijd . Alsof de eenzaamheid voor vele ouderen tijdens de coronacrisis nog. De ouderen in de zaal doen enthousiast mee of zitten intens genietend te luisteren. The Voice Company een muzikaal optreden met verschillende artiesten. Optreden Pleyade locatie.


Eerste Paasdag gaven zes jonge muzikanten een prachtig muziek optreden , ter ere van de verjaardag van Agnes Keur, bewoonster aan de . Je hebt deze namiddag op een leuke, muzikale , aangename en soms. Die dag werd Dag van de Ouderen gevierd en Chris maakte er een heus feest van! Vrolijk buitenconcert voor Boxmeerse ouderen.


Op gepaste afstand stond wist een muzikaal duo namens de stichting de senioren te . Festival aan Huis voor de bewoners van De Reehorst.

Voor veel ouderen in verpleeghuizen en seniorencomplexen is het een . Even ontspanning na . Ouderen in woonzorglocaties mogen door de coronamaatregelen geen. Met de optredens laten de muzikanten van Club Goud de ouderen weten dat . De interactieve, muzikale groepsoptredens hebben een positief effect op onrust. Meestal gaan enkele leden mee en openen het bal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts