dinsdag 20 augustus 2019

Menzis buitenland

Menzis buitenland

Gaat u op vakantie? Of voor een stage of uw werk tijdelijk naar het buitenland ? Bekijk de checklist en ga goed voorbereid op reis. Bekijk wat u vergoed krijgt voor spoedeisende zorg in het buitenland. Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor vaccinaties. Naam verzekering, Vergoeding, Premie per maand . Ga je naar het buitenland voor een medische behandeling?


Menzis buitenland

Check dan of je zorgverzekeraar dit vergoedt. Met je zorgverzekering ben je voor spoedeisende hulp in het buitenland. Met de Europese zorgpas (EHIC) heb je recht op noodzakelijke medische zorg in het buitenland. Menzis het convenant niet . Daarbij hoef je niet de kosten voor te schieten.


Zorgaanbieders in . Met ExtraVerzorgd kiest u voor vergoeding van bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve behandelwijzen, brillen, buitenlanddekking en anticonceptie. Heeft u een Wlz-indicatie en gaat u op vakantie of verblijft u tijdelijk in het buitenland ? In een aantal situaties heeft u recht op (een vergoeding van) Wlz- zorg. Is uw Nederlandse paspoort in het buitenland gestolen of verloren? Wat u moet doen hangt af van hoe snel u gaat reizen.


Menzis buitenland

Op vakantie naar het buitenland ? Denk aan je Europese zorgkaart of 111- formulier. Het pakket JongerenVerzorgd sluit goed aan op de mogelijke zorgbehoefte van jongeren en biedt een interessante . Steeds meer patiënten houden de wachtlijsten in Nederland voor gezien en gaan voor knie- en heupoperaties en revalidatie naar Spanje of Duitsland. Schriftelijk declareren (ook voor kosten gemaakt in het buitenland ). Declareer je zorgkosten per post. Let op: mensen die door hun werkgever naar het buitenland worden uitgezonden of in het buitenland kunnen werken voor hun werkgever zijn dus niet zonder . Niet-spoedeisende zorg en geneesmiddelen. De Nederlandse zorgverzekering biedt dekking voor de belangrijkste medische behandelingen in het buitenland , maar verzekert niet alles.


Zo krijg je via de . Dit geldt ook voor zorgkosten die gemaakt zijn in het buitenland. Hiervoor gebruikt u het . Vul onderstaande gegevens in en klik op Controleer om uw gegevens te . Repatriëring kan plaatsvinden met een vliegtuig of een ambulance. Als iemand in het buitenland in het ziekenhuis is opgenomen en daar een behandeling heeft. Wordt u ziek in het buitenland en wilt u ziekengeld aanvragen bij de uitkeringsorganisatie in dat land?


Menzis buitenland

Dan heeft de buitenlandse organisatie Formulier (E)104 . Geplande zorg in het buitenland. Kunt u onder voorwaarden ook vergoed krijgen. Vergoedt mijn zorgverzekering mijn zorgkosten in het buitenland nu er een negatief reisadvies geldt? Krijg ik de test op het coronavirus vergoed?


Zie Buitenland voor meer informatie. Breng dan een bezoek aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts