woensdag 21 augustus 2019

Engelse mail schrijven oefenen

Engelse mail schrijven oefenen

Hier kun je de vaardigheid schrijven oefenen. In het menu links kun je het niveau van . Schrijf je alleen nog maar e-. Om te weten wat je moet oefenen , moet je ook weten op welk niveau je bent. Je kunt dat doen door.


Engelse mail schrijven oefenen

Kan een eenvoudig persoonlijk briefje of e- mail schrijven. Hier vind je een handige lijst met tips en voorbeelden waarmee je snel een mail kunt opstellen. Put the in . Het is daarom gebruikelijk dat dit bij het schoolexamen ook mag. Oefenen van de briefconventies.


Overschrijven is ook . Engelse brief schrijven. De leerlingen oefenen met een mail i. Opdracht Memo: dagen van de week. Na thuiskomst heeft je vader je gevraagd meneer Daniels een brief te schrijven met de volgende inhoud: Je deelt de heer Daniels mee dat jij en je gezin de . Foutmelding sluiten.


Engelse mail schrijven oefenen

Stap 1: Soort brief kiezen. Maak een keuze uit één van . Welke stijl van schrijven moet je precies aanhouden en hoe kan ik dit het best. Hoe pak je dat nu het handigste aan?


Diagnose resultaat: =OK, oefenen aanbevolen = oefenen noodzakelijk . Tips engels brief schrijven. Foto van een scholier. Hoe verbeter ik mijn niveau? Hulpmiddelen: Bij de opdrachten mag je kladpapier als . Voorbeeld van een brief. Een overtuigende brief of e- mail schrijven is niet altijd routine.


Daarnaast doen we korte schrijfoefeningen en ontvang je feedback van de trainer. Writing a formal letter. Place a comma after the town name. Gebruik de handige.


Een document met schrijftips en voorbeelden van brieven en e-mails. De website bevat ook een heel aantal oefeningen. Er staat uitleg over adres, . Lees hier de opgaven en correctievoorschriften van oude schriftelijke college- examens havo.


Lees ook de tips voor nog meer oefenmateriaal. Je zou elke dag ongeveer een dozijn nieuwe woorden moeten oefenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts