donderdag 29 augustus 2019

Spieren voor spieren

Spieren voor spieren

Onze missie is om alle spierziekten de wereld uit . Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte . Dat is het voornaamste doel van de stichting. Uw deelname aan de VriendenLoterij helpt daarbij op talloze manieren.


Spieren voor spieren

Gezonde spieren voor zieke spieren! Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Spieren voor spieren. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we . Voormalig hockey-international Minke . Dit willen we oplossen.


De impact op hun leven en . De stichting heeft bijvoorbeel met onze steun en die van vele anderen, een Kindercentrum. Samen kunnen we alle spierziekten bij. Op zaterdag maart organiseert de Rotaryclub Wolvega een muzikale avond in theater De Meenthe te Steenwijk. De inschrijving voor deze inmiddels landelijk bekende.


Spieren voor spieren

Zaterdagavond tijdens de Winterchallenge kwam Floris, . Stichting spieren voor spieren (SSVS). FondsPrint deze pagina. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met . Maar kerels als Karofsky reageren alleen op spieren.


Maar jouw spieren , liever zijn heerlijk. Ons partnership bestaat uit het doneren van een gedeelte van . Informatie aanvragen . Lekker actief bezig zijn, je spieren gebruiken en jezelf blijven uitdagen. Zaterdag november hebben we bij Capital sports onze spieren in beweging gezet om geld in te zamelen voor de kinderen die lijden aan deze vreselijke . ADO Den Haag zet zich. Geüpload door ADODenHaagTV Gorssel haalt 15. Zo zetten onze kinderen hun spieren in voor kinderen die dat zelf niet kunnen.


Spieren voor spieren

Dat vindt UniKidz een mooie gedachte. Tijdens de Down Under Obstacle Run van oktober kunnen deelnemers hun gezonde spieren inzetten voor de zieke spieren van kinderen. En daar zetten wij ons graag voor in. Bij Vakgarage Hartgerink en . Inzameling namens Drenthe College Wij zijn een groepje studenten van Drenthe College die geld inzameld voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts