woensdag 28 augustus 2019

Cao schalen

Cao schalen

De rechten en plichten van rijksambtenaren zijn vastgelegd in het Algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR). Informatie over de geldende cao , salarisschalen. Hieronder vindt u de geldende cao , salarisschalen en functiewaardering voor gemeenteambtenaren. Zoek hiervoor in je . In totaal zijn er schalen. U start in de regel in de laagste trede van de schaal.


Tenzij u daar andere afspraken. Uitsluitend voor het minimumbedrag van Schaal I geldt dat de indexering geschiedt op basis van de WML in plaats van op basis van deze cao. De cao is afgesloten door Jeugdzorg Nederlan. De cao komt tot stand door inzet van de KNS als werkgeversorganisatie enerzijds en FNV en CNV Vakmensen als werknemersorganisaties anderzijds. Minimum(jeugd)loon voor o. Naast uw salaris heeft u recht op vakantiegeld en een . Cao tekst en toelichting.


Salarisnummers en bedragen voor werknemers. Viviana Contreras Salazar en mr. In de cao Werken voor waterschappen is het minimum- en het maximumsalaris van iedere schaal vastgelegd.


Onderstaande salaristabel bevat. Hier vind je de salaristabellen voor leraren, onderwijsondersteunend personeel en (adjunct)directeuren in het primair onderwijs behorend bij het cao -akkoord . Schalen , tredes en beloningen in het voortgezet onderwijs. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief handling en verzendkosten. Deze website maakt gebruik van cookies.


Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. De salarisschalen bij de UT zijn landelijk vastgesteld in de cao Nederlandse Universiteiten. Er zijn algemene salarisschalen.


Cao schalen

Daarnaast is er voor bepaalde . ING- salarisschalen tot en met 1 bruto in euro bij uur per week. Voor de schalen tot en met geldt beleidsvrijheid. De cao beroepsgoederenvervoer is er voor jou als chauffeur. Wil je weten welk loon bij jouw functie hoort? Check dan de loontabel.


Hierin zie je salarisschalen : . Je start op een bepaalde trede in een schaal. De arbeidsvoorwaarden voor rijksmedewerkers zijn vastgelegd in de CAO Rijk. De CAO dient nog algemeen verbindend verklaard te . GEWIJZIGD: CAO VERHOGING VAN.


Cao schalen

HR - Services - Beheer. Een van deze salarisschalen geldt voor u. Welke dit is, is afhankelijk van uw functie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts