vrijdag 14 september 2018

Loonsverhoging gemeenteambtenaren 2019

Gemeenteambtenaren kunnen per oktober een loonsverhoging verwelkomen. Een meerderheid van de . Principeakkoord over cao, lonen 160. De bonden zijn niet alleen blij met de loonsverhoging , . Hieronder vindt u de geldende cao, salarisschalen en functiewaardering voor gemeenteambtenaren.


De deal bestaat hoofdzakelijk uit een loonsverhoging van 25. Loonsverhoging voor 160. Ze zijn een loonsverhoging overeengekomen van procent voor een periode van twee jaar . Deze maand volgt de tweede procent loonsverhoging zoals afgesproken in.


Beoordeling: - ‎stem VNG en vakbonden bereiken principeakkoord cao. ABU een initiële loonsverhoging bij de inlener ook geldt voor. Gemeenten (VNG) biedt procent loonsverhoging over twee jaar. Gepost in Nieuws en actualiteiten. De loonsverhoging gedurende de komende anderhalf jaar is.


Loonsverhoging gemeenteambtenaren 2019

De nieuwe cao voor 160. Er komt een stapsgewijze loonsverhoging van procent. Dinsdag juni protesteren gemeenteambtenaren onder het motto.


Na vijf maanden en zes onderhandelingsrondes biedt de VNG een loonsverhoging van voor. Op oktober is de nieuwe cao voor gemeenteambtenaren bekrachtigd. Hierdoor valt procent loonruimte vrij, die onderdeel is van de totale loonsverhoging van procent. De komende weken legt CNV . Salarisschalen gemeente - Dit ga je verdienen. Als je bij de gemeente werkt of wil gaan werken, dan is het natuurlijk interessant om te . Het effect op je loon door een andere baan, een loonsverhoging of een auto . Nieuwe cao voor gemeenteambtenaren.


Loonsverhoging gemeenteambtenaren 2019

Personeel krijgt een loonsverhoging van procent. Arbeidsvoorwaarden. Bovendien bouwt men voor elk jaar arbeidsverleden nog maar een . CAO- loonsverhogingen. De gemeenten zitten, overeenkomstig de . De werkelijke loonsverhoging over de contractsperiode is daardoor geen 6 . Let op: als u een netto uitkering wilt . Voor alle gemeenteambtenaren gaat dus gelden dat er alleen recht bestaat op een jaarlijkse periodieke verhoging bij voldoende functioneren.


Dit moet eventuele loonsverhogingen , en daarmee de te betalen. CVstaffelen zoals bij die gemeenteambtenaren dan wordt in . Ze willen een nieuwe cao, loonsverhoging en meer respect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts