maandag 24 september 2018

Caoonderhandelingen rijk 2021

Geen onderhandelingsresultaat cao Rijk. Maar de onderhandelingen over het loon verlopen stroef. Inzet van onze kant is een cao die past bij de huidige . Meer over de sector Rijk. Helaas nog geen resultaat onderhandelingen cao Rijk. De bonden hebben de afgelopen weken met de werkgever onderhandeld over de . De vorige cao - onderhandelingen voor de 120.


De vakbonden en de Rijksoverheid zijn het niet eens geworden over een nieuwe cao voor. De start van de onderhandelingen over een nieuwe cao voor. VNG-voorzitter Jan van Zanen acht een compensatie van het rijk noodzakelijk, al gaf hij deze week.


De afspraken worden opgenomen in een overeenkomst voor een of meerdere jaren: de CAO Rijk. Minister Ter Horst wil ambtenaren bij het rijk stapsgewijs 1procent. Nadat een loonbod maandenlang op zich liet wachten, . Cao - partijen stellen een nieuwe cao -tekst vast zodra de nieuwe afspraken uit het akkoord . Het Rijkstraineeprogramma. Ben jij ambitieus, wil jij Nederland beter . Onderhandelingen over een nieuwe cao stonden gepland voor april en mei.


Vanwege het coronavirus waren . Eindelijk onderhandelen over cao. Dat doen we iedere vier jaar. Partijen hebben de intentie om te komen tot een langjarige CAO. Hierbij speelt een rol dat als gevolg van de coronacrisis normaal onderhandelen niet.


Lees hier het volledige pakket . Rijk voor afschaffing van de . Rijksambtenaren krijgen procent meer salaris in nieuwe cao. Militairen en burgers bij Defensie krijgen verbeterde arbeidsvoorwaarden. Zo stijgt het loon met en de eindejaarsuitkering gaat met 1 . Officieel is de minister geen partij in de onderhandelingen , het is een . Tijdens de onderhandelingen hebben de bonden een uitgewerkt.


Ambtenaren bij Rijksoverheid wisselen te weinig van baan. Voortgang cao - onderhandelingen. V: Wat is de stand van zaken van de nieuwe cao? A: Op september jl. NFU een cao-eindbod .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts