donderdag 27 september 2018

Deponeren jaarrekening intermediair

Je ontvangt geen bevestiging voor jaarrekeningen die per post of e-mail zijn verstuurd. Intermediair inschakelen. Het zelf deponeren van je jaarrekening kan een . De online service is overigens niet bestemd voor de intermediair. Op dit moment is het alleen mogelijk om jaarrekeningen in de bedrijfsklasse klein te deponeren. Financieel intermediairs , zoals accountants- en administratiekantoren, die voor hun klanten de jaarrekening deponeren , dienen dit vanaf . SBR is een systematiek waarmee de intermediair financiële . Voor organisaties die hun jaarrekening uitbesteden aan een intermediair is het niet nodig om met hun softwareontwikkelaar contact op te . Via uw financieel intermediair.


Hij kan vanaf boekjaar . In de brief legt de KvK hoe een ondernemer digitaal kan deponeren. Dit kan via een financieel intermediair , zoals Solid4U, of via de online service “zelf deponeren. Voor het deponeren van de jaarrekening in het handelsregister geldt op grond van de.


De jaarrekening op papier aanleveren kan voor hen vanaf boekjaar. Een deel van de intermediairs deponeert al jaarrekeningen op deze . Indien de termijn niet in acht gehouden worden dan kan dit gevolgen hebben. Ondernemers of hun intermediair (administratiekantoor, accountant etc.). KvK de informatie uit de jaarrekening invoeren en deze deponeren. Ook als dit door een accountant, boekhoudkantoor of intermediair wordt.


Jaarrekening ” van de KvK. Dan kunt u uw jaarrekening zelf online deponeren. Uw intermediair deponeert uw jaarrekening digitaal met SBR. De Kamer van Koophandel bevestigt namelijk de publicatie van de jaarrekening na een geslaagde SBR deponering per . De verplichting tot het elektronisch deponeren van de jaarrekening wordt gefaseerd.


Deze dienst is niet bedoeld voor intermediairs. In de eerste plaats kunnen ondernemers of hun intermediair. Digitaal deponeren jaarrekening.


KvK ontving al meer dan een miljoen jaarrekeningen via SBR en sinds dit jaar ook met. Typerend voor de verplichte deponering via SBR voor middelgrote. De mogelijkheden nemen toe maar accountants en intermediairs. Het digitaal deponeren van de jaarrekening voor middelgrote. Mocht uw systeem of dat van uw intermediair hiervoor niet geschikt zijn, . Deponeren bij de KvK is verplicht op basis van artikel 3BW 2. Voor het MKB zijn diverse vrijstellingen van toepassing, waardoor de kleinere ondernemingen.


Bij het deponeren van de jaarrekening (publicatie - rapport). John Sloof van de Kamer van Koophandel legt uit: “Nu deponeert de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts