woensdag 19 september 2018

Gp amerika 2019

Gp amerika 2019

Verstappen pakt een podiumplek nadat hij een laat gevecht met Hamilton verliest in Amerika. Lewis gaat op voor zijn zesde. Het was de negentiende race van het . Find the schedule, latest news headlines and circuit information. GP Verenigde Staten Race ? A title-deciding day in Texas.


Gp amerika 2019

Andrea Iannone ITA. F1: uitslag en stand GP Amerika. Kopieer naar clipboard.


Door velen wordt de race op het Circuit Of The . Check hier het programma met alle tijden van deze formule wedstrijd. Dit zijn de tijden van de GP van Amerika. Dit weekend barst het F1-spektakel los in de Verenigde Staten! Er staat weer een mooi . De afgelopen maanden was het.


Gp amerika 2019

Terugblik GP Amerika : Heeft Ferrari de boel belazerd? Het moet wel heel raar lopen wil de Brit zijn eretitel niet bijschrijven in de Verenigde Staten van Amerika. De Brit hoeft slechts als vierde over de . Formule motorsportz. Date, Time, Category, Segment.


Pairs, Short Program. Men, Short Program. Ice Dance, Rhythm . Gierende banden, scheurende bolides, een bloedstollend circuit en duizenden uitzinnige fans is wat je . Bottas moet vaker zo rijden. WK tussenstand na GP van Amerika , Hamilton wereldkampioen. Zojuist is de Grote Prijs van de Verenigde . Dubbele overwinning voor Dynavolt Intact GP in Austin!


FINALISTS GALLERY read . Warum knickte die Aufhängung ab? Deze dingen zijn ons bijgebleven. Noord- en Zuid- Amerika Maar waar wordt dan wel geracet? Livestream met Max Verstappen.


Alle media bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts