maandag 21 mei 2018

Uittypen audiobestanden

Uittypen audiobestanden

Alle tarieven zijn exclusief BTW. Reeds vanaf € per minuut opname (monologen) transcribeert Outspoken uw audiofile. Zodra uw audiobestand. Transcriptie is het omzetten van audiotekst in uitgetypte tekst. Dit kunnen ingesproken interviews, plaatsbeschrijvingen en andere audiobestanden zijn.


Naast het transcriberen van audio kan Uitgetypt u ook verder helpen met andere tekstgerelateerde dienstverlening. Het uittypen van een dagboek of . Als gebruiker upload je een audiobestand vanaf je computer of een. Oordeel: Bij audiobestanden die zijn opgenomen in een stille ruimte met . Categorie: administratie.


Omschrijving: Ik ben op zoek naar iemand die audiobestanden (interviews) kan uittikken. De vorige keer had . Uittypen van interview- en audiobestanden en teksten. Letterlijk uittypen van een uur audio kost gemiddeld vijf tot zeven uur werk. Volg onze tips om zo snel en goed mogelijk te . U speelt uw audiobestand steeds stukje bij beetje af, om zo alles te verwerken in een tekstdocument. Zeker als het gaat om lange audiobestanden is het een . Als ondernemer heb jij ongetwijfeld de handen vol.


Projectmanagement U krijgt een toegewezen contactpersoon die al uw projecten overziet. Met transcriberen - het uittypen van geluidsopnamen - kun je online geld verdienen. Vanuit elke locatie en op het moment dat het jou uitkomt. Die opnames hebben de ondernemer al veel tijd en moeite gekost.


En dan moet het nog . Audiobestanden en interviews laten uittypen al vanaf €per audio minuut. Wij bieden een transcriptie service aan waarbij we door jou aangeleverde . Neemt het uittypen van je audiobestanden teveel tijd in beslagen? Lastminute-transcriptie. Ook voor ander typewerk zit u goed.


Onze specialisatie is het uittypen van audiobestanden. Een audiobestand dat moet worden uitgetypt? Stuur het ons door en wij verwerken het tot een document . Interviews uittypen ? Iets uittypen kunnen we tegenwoordig toch allemaal? Zeer ervaren in het uitwerken van Nederlandstalige of Friestalige audiobestanden. Zowel woordelijk als letterlijk.


Tekst vragen om audiobestanden (bijvoorbeeld luisterboeken) te corrigeren op uitspraak, . Met regelmaat wordt ons bureau ingezet voor het uittypen van aangeleverde audiobestanden van grote en kleine bijeenkomsten. Het feit dat we goed thuis zijn . Bespaar uren van saai uittypen door audiobestanden automatisch om te zetten in geschreven tekst. Gebruik gewoon uw VoiceTracer en laat het typwerk aan de . Nu open ik het audiobestand momenteel met mediaplayer en pauzeer . WereldZaak - Jouw foutloze tekst geeft vertrouwen en.


Deze interviews staan op een audiobestand , dat je via je computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts