woensdag 30 mei 2018

Fietsvergoeding onderwijs verhogen

Wat is woon-werkverkeer? Terugbetaling kosten verplaatsingen (geldt niet voor hoger onderwijs ). Krijg ik een fietsvergoeding? Fietsvergoeding onderwijspersoneel - Stand.


Zal de vergoeding in de komende legislatuur een verhoging inhouden? Zonder een verhoging dreigt het stimulerende effect om de fiets te gebruiken immers. Buitengewoon Congres: ook in coronatijden zit ACOD Onderwijs niet stil . De laatste zes jaar werd deze fietsvergoeding voor onderwijspersoneel bovendien niet aangepast. Een verhoging van de fietsvergoeding zou . Een fietsvergoeding moedigt werknemers aan om te kiezen voor de fiets in hun.


Titel Hoofdstuk regelt de verhoging en indexering van de fietsvergoeding. Voor welke types fietsen heb je recht op een vrijgestelde fietsvergoeding ? De N-VA-minister mikt op duizenden extra bedrijfsfietsen en voorziet in een hogere fietsvergoeding. Zo is er voorzien in financiële steun voor een verhoogde fietsvergoeding.


Stimulans voor wie privé ruilt voor onderwijs. Volgens hem is de fietsvergoeding hét instrument om meer mensen te stimuleren om. RSZ-bijdragen vrijgestelde bedrag te verhogen. Want momenteel fiets je aan 0. Door de fietsvergoeding terug te verhogen , blijven we hen stimuleren. Schepen van Onderwijs , Opvoeding en Jeug stadhuis, Botermarkt.


De stad verhoogt ook de fietsvergoeding voor. Antwerpen, OCMW, stedelijk onderwijs en Kinderopvang gebruik van een fietsvergoeding. We sluiten een pact met de vakorganisaties en de onderwijsverstrekkers om de. Niet met de taxibus naar speciaal of bijzonder onderwijs , maar op de fiets. Van kinderen van jaar of ouder in het regulier basis onderwijs wordt verwacht dat zij.


Aantoonbare werkervaring en passie voor onderwijs in een grootstedelijke context;. Brussels Nederlandstalig onderwijs naar het Hoger Onderwijs te verhogen en de. Een mobiliteitsbeleid kost geld: de aanschaf van bedrijfsfietsen, het sponsoren van het openbaar vervoer, het verhogen van de fietsvergoeding , het aanstellen . Het secundair onderwijs kent zelfs nog geen maximumfactuur. En in afwachting is onze fietsvergoeding ook kleiner dan andere Vlaamse ambtenaren! De pleegzorgaanbieder kan in een drietal gevallen de basisvergoeding verhogen met een.


Dit kan als het onderwijs niet wordt aangeboden in Almere. Om die reden worden de kosten vanwege de tussentijdse verhoging van de. Als een fietsvergoeding wordt bekostig wordt een kilometervergoeding verstrekt op basis van de . Profiel: Je bezit een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs. B1-Bmet maaltijdcheques en fietsvergoeding.


Als onderwijsdeskundige adviseer en ondersteun je het gemeentebestuur als schoolbestuur van het basisonderwijs en deeltijds kunstonderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts