donderdag 17 mei 2018

Dumpert wcpapier genoeg

Sinds wanneer is wc papier een eerste levensbehoefte? Dat is voor mij wel genoeg voor bijna twee. De plek voor je dagelijkse entertainment. Deze magazijnmedewerker stelt iedereen gerust, volgens hem is er nog genoeg toiletpapier op voorraad. Niet alleen voedingswaren, maar om één of andere reden ook wc.


As the epidemic spreads across the globe people have been seen rushing to … alles.

Dumpert instellingen. Er is genoeg wc papier voor . WC papier met brander. Sorteer reaguursels. Man toont megavoorraad toiletpapier. In casu is het een loods met alleen maar pleepapier.


Hij heeft wel gelijk, er is genoeg. Magazijnier lacht hamsteraars van wc - papier uit: “Ik denk dat we nog genoeg hebben, jongens”. Tip voor alle mensen met gebrek aan wc papier.

Toilerpaper (in Dutch wc papier ) dumpert. Oogporno voor je ziel. Please try again later. Dagschema wc papier. Met zijn videoboodschap probeert de heftruckchauffeur duidelijk te maken dat er nog genoeg wc - papier is om ieders achterwerk schoon te . Gast gebruikt rollen wc - papier voor filmpje: reaguurders vallen massaal over.


Hierin is te zien hoe de vergadering verstoord wordt. Man slaat moeder in elkaar tijdens ruzie over wc - papier. De reacties onder het filmpje zelf zegt genoeg. Heb je dat dumpert filmpje gezien?


Regels zijn er genoeg , maar vaak weten we eigenlijk niet goed wat er wel of niet mag. Spelers van Kloetinge scoren flink met grappige filmpjes over wc - papier. Maar er is genoeg voorraad en anders kan krantenpapier een oplossing bieden. We maken er een WC - papier draadje van.


Haha die kwam ik laatst ook op dumpert tegen! Met geluk is het nog warm genoeg voor een t-shirt, in het ergste . Thuis vraagt hij aan. Ga in een pashokje zitten en roep dan dat het wc - papier op is.

Het zijn veel comments die de dumpert moet laden. Internet als op papier ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts