maandag 21 mei 2018

Gratis voorbeeld verkoopovereenkomst auto

Gratis voorbeeld verkoopovereenkomst auto

Strijkers, lawinepijlen, mortierbommen, flowerbeds,. Westvoorne - Tijdens Oud en Nieuw mag vuurwerk worden afgestoken. Als u vuurwerk afsteekt volgens de gebruiksaanwijzing heeft u weinig . Bewaar vuurwerk op een veilige, droge plek.


Gratis voorbeeld verkoopovereenkomst auto

Het is belangrijk om alleen goedgekeurd (legaal) vuurwerk te kopen bij erkende verkooppunten met een vergunning. Lees de gebruiksaanwijzing op het . Zorg er ook voor dat er na het afsteken van vuurwerk geen ongelukken gebeuren en lees daarom eerst de gebruiksaanwijzing. Knalvuurwerk blijft gevaarlijk.


Drink geen alcohol voor en tijdens het aansteken van vuurwerk. De gemeente zorgt ervoor dat u alleen legaal vuurwerk kunt kopen op de. Lees voor het afsteken van geluidsarm vuurwerk aandachtig de gebruiksaanwijzing.


Kies een aangepaste schietplaats: een open zone die vlak, horizontaal en . Maak veilig gebruik van vuurwerk. Voorkom gevaarlijke situaties en volg de stappen om veilig vuurwerk af te steken! Description: vuurwerk gebruiksaanwijzing etiket. Veiligheidsvoorschriften en gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen! Gebruik wettelijk . Lees altijd de gebruiksaanwijzing.


De kans is groot dat het te snel . Lees voor gebruik van het vuurwerk de gebruiksaanwijzing goed door – en houd je daaraan. Wacht hier niet mee . Stop vuurwerk nooit in een jas- of broekzak. Draag bij voorkeur geen laarzen, of bedek de laarzen met je broekspijpen. De politie wil de online handel in illegaal vuurwerk terugdringen. Houd het vuurwerk nooit in je hand.


Plaats de vuurpijl in de lanceerinrichting. Nederlandse gebruiksaanwijzing. Aan al het vuurwerk zit risico, daarom is het belangrijk alleen goedgekeurd consumentenvuurwerk te kopen bij erkende verkooppunten en de gebruiksaanwijzing.


Steek het vuurwerk aan met een . U mag vuurwerk afsteken van december 18. Op andere tijden is het verboden om vuurwerk af te steken. Vuurwerk kopen mag . De kinderen zullen nu eerder de gebruiksaanwijzing lezen (), meer afstand bewaren tot het vuurwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts