donderdag 24 mei 2018

Inloopspreekuur notaris rotterdam

Inloopspreekuur notaris rotterdam

In verband met het coronavirus zal er voorlopig geen inloopspreekuur op donderdag plaatsvinden. Op zoek naar een advocaat met een gratis inloopspreekuur ? Kies uit meer dan advocatenkantoren. Op verzoek komt Appel notarissen bij u thuis. Let op: de avondopenstellingen van de maanden juli, augustus en september komen te vervallen. De eerstvolgende avondopenstelling staat . Bij ons kun je terecht voor een op maat gesneden advies, op zakelijk en persoonlijk gebied.


Inloopspreekuur notaris rotterdam

Kom langs tijdens het inloopspreekuur op een van onze locaties. Op dit moment zijn wij in verband met een telefoonstoring slecht telefonisch bereikbaar. Inloopspreekuur tijdens corona. Wij zijn wel per e-mail bereikbaar. Aanmelden gratis inloopspreekuur.


Sommige notarissen hebben een inloopspreekuur waar je dit gratis kunt . Tijdens het inloopspreekuur krijgt u de antwoorden die u nodig heeft! OOK TIJDENS ONS DAGELIJKS GRATIS INLOOPSPREEKUUR STAAN WIJ U GRAAG TELEFONISCH TE WOORD. Bij ontslag, scheiding, letsel, strafzaak . Iedere vrijdagmorgen van 09. U bent welkom om op maandagen tussen 16.


Inloopspreekuur notaris rotterdam

Zo hebben we al jaren iedere donderdagmiddag een gratis inloopspreekuur. Daarom blijft aan de Oude Koemarkt ons gratis inloopspreekuur op . Vanaf juli zullen wij weer een inloopspreekuur houden waarbij we rekening houden met de meter maatregel. Zo mogen maximaal drie gezelschappen . Rotterdam en omgeving, Nederland2connecties.


Bezoek vrijblijvend ons gratis inloopspreekuur , elke donderdag tussen 17. Willebrord is op woensdag gesloten. Weeken avon spoed? Maak een afspraak . Dat kan elke maandag tussen 16. In stadswinkel IJsselmonde kunt u terecht voor verschillende producten van de gemeente zoals een paspoort, rijbewijs, uittreksel, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts