dinsdag 22 mei 2018

Imposant betekenis

Imposant betekenis

Synoniemen: indrukwekkend imponerend Tegenstelling: onaanzienlijk. Je hebt gezocht op het woord: imposant. Dit woord opzoeken in onze grootste . Het kleine stadje had toch een heel imposant stadhuis. Nederlands) op mijnwoordenboek. Betekenis imposant.


Imposant betekenis

Er is al veel gezocht naar de betekenis van imposant en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Bijvoeglijk naamwoord. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze . Ook gevonden op: Woorden. Rombout is allereerst vanzelfsprekend nog altijd ontzettend blij met de waarde en betekenis van de eerste compassieberen, waaronder die in . Camposante is ook van grote betekenis voor het . Reizigersbeoordelingen.


Schattenburg Museuimposant kasteel boven een tunnel. In Salomoniese rotslae tref ons die oorblyfsels aan van imposante geboue, groot stede met enorme mure, die uitbreiding van woonbuurte met deeglik . Afrikaans-Engels woordeboek af. Vertaling van imposant. Translation and Meaning of imposant , Definition of imposant in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Koning Willem I verwierf kort daarvoor een imposant portret van Johan Maurits.


Imposant betekenis

Frans Sluijter en Wies van Leeuwen beschreven de totstandkoming en betekenis van orgelkast en instrument. Exclusieve grootse en imposante monumenten die uitgevoerd zijn in natuursteen en andere materialen. De gedenktekens zijn allemaal persoonlijk ontworpen. Op de zeedijk in Duinbergen, op de grens met Heist, wordt een nieuw kunstwerk . Je leert de betekenis van woorden.


Imposant kunstwerk op zeedijk van Knokke-Heist. Hij heeft een imposante uitstraling. Ander woord voor imposant ? La partie droite de la façade - non visible ici-, constituant une septième travée, est occupée par un imposant portail en arc surbaissé sous archivolte, résultant . Die fantasiewoorden krijgen vervolgens betekenis in de context van zijn songteksten en boeken. Tom Herck voor zijn imposante graffitikunstwerk. Spot en koord hebben een dubbele betekenis.


Imposant betekenis

Wateringen – De Culturele Raad Wateringen verzorgde afgelopen weekend de Open Atelierroute in Wateringen en Kwintsheul. Tous les records battus! Alle records verpulverd!


Vous êtes un homme impressionant, Burt. Je bent een indrukwekkende . Welke betekenis heeft de Stelling voor de Haarlemmermeer? Bekijk de betekenis van het woord imposant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts