woensdag 7 februari 2018

Salaris boeken in boekhouding

Dan moet je deze kosten apart boeken in je boekhouding. De pensioenopbouw wordt in de huidige periode als kosten geteld. Om deze te verwerken in je . Als DGA van je bedrijf ben je voor de boekhouding personeel van je eigen bedrijf. Een dga- salaris boek je als twee boekingen. Hoe boek ik salaris vanuit een BV?


In dit artikel lees je hoe je een salaris boeking in je online boekhouding op de juiste manier verwerkt. Het salaris wat je. Grootboek , Omschrijving, Debet, Credit. Loonheffing, –, 842.


Woon-werkvergoeding, 10 –. Ga naar tabje Boekhouding Kies in het rechtermenu voor Nieuwe Boeking Vul de juiste gegevens in voor de prive onttrekking. Salaris of loonkosten inboeken in je boekhouding. Om een salaris met bijhorende loonstrook en loonheffingen in te boeken volg je deze . Verwerking lonen netto in de boekhouding. Ga je alleen het nettobedrag verwerken in het bankboek , dan dien je tevens de specificering hiervan te maken in het . Wellicht weet u weinig af van boekhouden.


Dat is geen probleem, de boekhouder in uw bedrijf zal uit de voeten kunnen met de overzichten. Voor u is het van . Je kunt de gegevens van het document overnemen. Maar met een modern salarispakket kun je het ook automatisch boeken.


Dankzij de handige importfunctie van e- Boekhouden. Stel bij de Bedrijfsinstellingen dus in dat je personeel hebt. Bezoldigingen en sociale lasten (1).


Deze journaalpost zal je in moeten boeken als je één of meerdere medewerkers in loondienst hebt en maandelijks salaris betaalt. In principe moet u deze kassa opbrengsten dagelijks boeken in het kasboek. Financieel dagboek (kasboek):.


Facturatie contante verkopen. Personeelskosten in de boekhouding. Hoeveel verdient een zelfstandige boekhouder en wat is het salaris van een. Waar moet ik de salarisstrook boeken ? Je hebt toch wel een grootboekrekening om salaris op te boeken ? Boekhouden -vervolg: afstemmen grootboek - en salarisadministratie. Deelnemers aan deze studiedag beoordeelden deze gemiddeld met een . Ons kantoor zorgt dat je groeistappen zet!


In het beste boekhoudprogramma bestaat de . SnelStart heeft geen salarisprogramma. Er bestaan wel koppelingsmogelijkheden met diverse salarisverwerking pakketten. Dat laatste is opmerkelijk omdat de werkkostenregeling beide administraties ( salaris en boekhouden ) als bron kent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts