maandag 12 februari 2018

Patiëntenrechten folder

Document downloaden. Brochure patiëntenrechten. U kan deze brochure downloaden of bestellen via deze link. De FOD Volksgezondheid heeft een nieuw promotie-instrument . Deze brochure geeft een overzicht van de wettelijk vastgelegde rechten van de patiënt.


Patiëntenrechten folder

Ze bevat een schat aan informatie en praktische tips in verband met alle rechten die je als patiënt hebt. Deze folder geeft een overzicht van de belangrijkste rechten en plichten van u als patiënt en van uw hulpverlener. Filmpjes van de FOD Volksgezondheid over patiëntenrechten.


In de Wet Geneeskundige . Folder patiëntenrechten en -plichten. In ons land zijn de rechten van de patiënt wettelijk vastgelegd. Ze omvatten acht items en zijn van toepassing voor zorgverleners.


Patiëntenrechten folder

De folder is geschreven voor ouders. Voor kinderen is er een speciale . De vertegenwoordiger: indien de patiënt niet in staat is zijn patiëntenrechten zelf. Net als volwassenen hebben kinderen rechten in de gezondheidszorg.


Zorgverleners betrekken kinderen zoveel mogelijk bij de zorg voor hen. Overal waar hij staat, kan ook zij gelezen worden. Ontvangen van een kwaliteitsvolle dienstverstrekking. Vrij kiezen van de beroepsbeoefenaar.


Patiëntenrechten folder

Geïnformeerd worden over zijn gezondheidstoestand. Deze is verkrijgbaar bij de centrale receptie of het afsprakenbureau. Welke zijn uw patiëntenrechten ? U hebt recht: - op vrije. Over het onderwerp Kinderen en patiëntenrechten heeft Bravis ziekenhuis een patientenfolder beschikbaar gesteld. Bekijk deze direct, of print de folder uit.


Deze patiëntenrechten zitten vervat in de Wet betreffende de rechten van de patiënt dd. Voor meer informatie kan u ook deze folder. We lijsten ze hier ook kort even op. Bij elk recht vind je een verduidelijkend filmpje.


Indien u toch nog met vragen zit, . Patiëntenrechten - Ken je rechten als patiënt? Wat is een vertrouwenspersoon? Het AZ Lokeren vindt het belangrijk dat de patiënt goed op de hoogte is van zijn rechten. Op die manier is hij goed voorbereid op een dialoog . Heeft u geen folder gekregen vraag er dan naar of bekijk ze hier digitaal via de website.


Contactpersoon Wettelijk gezien heeft alleen de patiënt recht op . Kan ik mijn arts zelf kiezen? Ik wil liever niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts