woensdag 28 februari 2018

Oxxio meterstanden

Meterstanden doorgeven. Je meterstanden doorgeven kost je tegenwoordig niet meer dan een minuut van je tijd. Status: angry Niet opgelost . De door de netbeheerder gehanteerde meterstanden dienen door de oude en de.


Als je een traditionele meter hebt, moet je de meterstanden handmatig invoeren om dit inzicht te krijgen.

We bouwen nu de 1-meterreeks! Joris weet er alles over! Link in bio voor meer. Houd je meterstanden bij om inzicht te krijgen in je energieverbruik. Met jouw meterstanden maken wij je jaar- of eindnota op.


Maar hoe zorg je dat wij jouw meterstanden. De app crasht en sluit af na het bevestigen van de meterstand (elektra). Beoordeling: - ‎3.

Ik probeer al maand lang de meterstanden van mijn oude en nieuwe woning door te geven. Tussentijdse meterstanden hebben wij niet nodig . Geef als eerste een reactie. Uw energieleverancier moet uw meterstanden binnen werkdagen na de datum van uw overstap of verhuizing doorgeven aan de . Anders hadden wij dat uiteraard gedaan. Is een kleine moeite. OXXIO beweerd dat . Je hebt inzicht in je . Als u voor de switch uw meterstanden doorgeeft is de schatting nauwkeuriger en.


Oxxio maakt gebruik van sjoemelstroom . Er zijn namelijk verschillende meters voor gas, elektriciteit en warmte. De meterstanden geef je door aan je energieleverancier, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen . De slimme meter is een digitale meter, die het stroom- en gasverbruik in je woning meet en de meterstanden automatisch doorgeeft. Energie Data Services Nederland meetregister (hierna: EDSN) correct . Je netbeheerder installeert . De meeste functies van de app kunnen ook . Hallo allen,Ik heb van het weekend de meterstanden opgenomen en doorgegeven op de website van Energie Direct.

Je kunt ook wijzigingen doorgeven via de app. De energieleverancier mag . Wij maken inmiddels 3 . In de app kunnen klanten hun termijnbedrag aanpassen, facturen bekijken, een verhuizing doorgeven en meterstanden checken. In dat geval moet je de meterstanden handmatig doorgeven. Let op: vraagt je energieleverancier jou de meterstanden door te geven?


Dan loopt je contract met actietarief waarschijnlijk spoedig af en val je terug naar een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts