vrijdag 9 februari 2018

Plaats van uitgifte identiteitskaart

Plaats van uitgifte identiteitskaart

Een recente pasfoto in kleur die voldoet aan de pasfoto -eisen. Als u een aanvraag voor een paspoort , identiteitskaart of een rijbewijs doet, dan moet u een recente pasfoto in kleur inleveren. De foto moet voldoen aan een . Paspoort en identiteitskaart. Let op: het aanvragen en afhalen van een paspoort of identiteitskaart kan alléén op afspraak! Door de corona maatregelen kan er . Daar levert u uw pasfoto in en laat u uw oude reisdocument zien.


Een week later kunt u uw reisdocument ophalen. Geen gebruik maken van de online aanvraag? Ook als deze verlopen zijn. De pasfoto in een paspoort , Nederlandse identiteitskaart of rijbewijs moet voldoen aan een aantal strenge eisen. Bijvoorbeeld voor afmetingen . Nodig bij uw aanvraag.


Komt u een paspoort aanvragen? Dan moet u de volgende zaken meenemen: Een pasfoto. Er gelden strenge eisen voor de pasfoto. Lever een pasfoto in die nog op u lijkt. Meenemen naar de afspraak.


Plaats van uitgifte identiteitskaart

De persoon voor wie het paspoort is. Alle paspoorten en ID-kaarten. Pasfoto die voldoet aan . U betaalt het paspoort contant of per pin. Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort , rijbewijs of visum? Ruim 3Primera winkels zijn voorzien . Geld of een bankpas.


Een goedgelijkende kleuren pasfoto die aan de eisen (externe link) voldoet. Tijdens de afspraak in het stadhuis levert u een pasfoto in. Uw pasfoto moet voldoen aan deze eisen.


Plaats van uitgifte identiteitskaart

Neem naast een goede pasfoto ook uw oude paspoort. Na vijf werkdagen kunt u paspoort zelf ophalen of laten bezorgen. Dit paspoort heeft een nieuwe einddatum en een nieuw nummer.


Wat heeft u nodig bij de aanvraag? De noodpaspoorten worden slechts in bijzondere gevallen verstrekt. Hoeveel betaal ik voor een paspoort ? Na uw online aanvraag komt u op afspraak naar de snelbalie. Verlopen (ongeldige) reisdocumenten worden ingehouden bij de aanvraag.


Bij een paspoort voor een kind neemt u mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts