woensdag 21 februari 2018

Overgang naar een hogere salarisschaal

Overgang naar een hogere salarisschaal

Maak ik promotie naar een hogere salarisschaal , blijk ik een trede lager ingeschaald. Klopt dat wel, vragen twee leerkrachten uit het primair . Belangrijk is dat je dan meestal in een hogere loonschaal wordt ingedeeld. Je verhuist dan naar de volgende hogere trede van de schaal. Deze salarisverhoging wordt ook wel periodiek genoemd.


Overgang naar een hogere salarisschaal

Lagere of hogere schaal? De inhoud van deze pagina is vanaf dan niet meer van toepassing. Men start altijd in de eerste salarisschaal (ook bij bevordering). Overstappen naar een hogere schaal is alleen mogelijk als je promotie maakt naar een . Maar ook jonge medewerkers kunnen de top van hun salarisschaal.


Misschien blijkt dat de functie eigenlijk in een hogere schaal hoort, . Een overstap naar een hogere schaal is alleen mogelijk bij promotie, of bij herwaardering van de functie. Hieronder staat een deel van de salarisschalen van de . Bepalen in welke salarisschaal een werknemer in het primair onderwijs valt, is een ingewikkelde materie en binnen de CAO gelden daarvoor aparte bepalingen. Voor het vaste salaris zijn er elf salarisschalen met bijbehorende uurlonen: schaal A. De werknemer wordt in de hogere salarisschaal behorende bij de functie . Deze is onafhankelijk van de eventuele . De trede waarop de werknemer na overgang naar het nieuwe.


Overgang naar een hogere salarisschaal

Gangbaar is dan bij overgang naar een andere schaal dat je niet je. De functionele schaal B: overgang van functionele schaal A naar de functionele. Bij een bevordering naar een functie in een hogere salarisschaal geldt een . Overgangsbepaling functiewisseling. Bij overgang naar een nog hogere salarisschaal vindt inschaling plaats naar redelijkhei rekening houdend met het oude salaris, ervaringsjaren en ruimte voor . De overgang van functionele salarisschaal A naar functionele salarisschaal B vindt. De salarisschalen die horen bij de hogere functiegroep.


Indien een medewerker het maximum van de huidige salarisschaal had bereikt, geldt de datum van overgang naar een hogere schaal als . Er is geen vacature nodig voor overgang tussen de salarisschalen. CAO komt te vallen is er sprake van een horizontale overgang. CAO, dan wordt hij ingeschaald in het naast hogere inpasnummer. CAO valt, wordt het salaris aangepast aan de salarisschaal van de nieuwe . LFNP-functie in een hogere salarisschaal.


Overgang naar een hogere salarisschaal

Dus naar de trede gaat met het net iets hogere salaris in de nieuwe schaal. Eisers functie bij de AID was gewaardeerd in salarisschaal en hij. Bij de overgang naar de NVWA was de inconveniëntentoelage komen te vervallen. Salaris bij overgang naar een hogere schaal.


Tevens worden regels gesteld over de overgang van ambtenaren naar een functie. SBF-uitkering en de uitkering overgangsrecht substantieel bezwarende functies. Als u een functie waarneemt met een hogere salarisschaal , heeft dat geen . Eerst wordt de overgang naar de volgende schaal vastgesteld . Bevordering door overgang naar een ander niveau, met uitzondering van. De toekenning van de hogere salarisschaal is afhankelijk van het . De ambtenaar die door promotie naar een hogere salarisschaal overgaat, heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts