woensdag 3 juli 2019

Omzet detailhandel 2019

Omzet detailhandel 2019

Omzet detailhandel groeit met ruim procent in mei. De verkopen (het volume) waren procent . Het aantal verkopen lag procent hoger en de omzet van zowel . Hogere koopkracht en banengroei impuls voor retailomzet. De omzet van de winkels in non-food was . CBS: omzet detailhandel steeg in februari. De detailhandel heeft in februari procent meer.


Omzet detailhandel 2019

De groei is vooral te danken aan de . Het volume was procent groter. Begin van het herstel van de detailhandel in mei. Bruto-index en trend van de omzet van de kleinhandel, België, laatste maanden . Hoe scoorde de detailhandel deze zomer ten opzichte van vorig jaar?


Daarna is de omzet gestaag gegroeid. Drogisterijen, winkels in doe-het-zelfartikelen, keukens, meubelen . Het verkoopvolume lag procent hoger. Daar liep de omzet met procent terug.


Omzet detailhandel 2019

Online verkoop zit in de lift. Detailhandel groeit harder dan inflatie. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel procent hoger dan in . Dat meldt het Centraal . Een daling van de omzet drukt direct op de winst, omdat een groot deel van de kosten vast is. Vooral voor de groothandel . Over de hele lijn is de omzet van de detailhandel in maart gegroei meldt het CBS. Bestedingen en marktaandelen.


De bedrijfskosten liepen sterker op dan een jaar eerder. Ze gaan nog wel uit van . Nederland blijft daarmee onder de gemiddelde omzetgroei. Dit blijkt uit het vooruitzicht . Bij bedrijven zonder fysieke winkel is de omzet met een groei van procent ruim gehalveerd. In het laatste kwartaal van . ING denkt dat bij veel fysieke winkels in kleding, schoenen en elektronica de omzet zal haperen.


Omzet detailhandel 2019

Europa een groei van procent in de totale omzet. En het wordt eentonig: de interieurbranche deed het weer. Het model prognosticeert omzet , kosten en winst op het niveau van retail .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts