donderdag 4 juli 2019

Ind afspraak verblijfsdocument

Als degene die een aanvraag indient namens een minderjarig kind niet. Of een vreemdeling aanspraak kan maken op een reisdocument, hangt af van de soort verblijfsvergunning en de verblijfstitel. Deze blijken uit het . Mijn verblijfsvergunning is niet meer geldig. Is uw verblijfsvergunning verlopen?


Dan houdt u alleen recht op toeslag als u op tijd verlenging hebt aangevraagd. De behandeling van een verblijfsvergunning valt onder het Ministerie van Justitie en Politie. Welke documenten heb ik nodig voor een verlenging van verblijf?


Als u een verblijfsvergunning heeft, dan is deze geldig voor een bepaalde periode. Als de geldigheidsduur is verlopen, dient u Bonaire, Sint Eustatius of Saba in . Gaat u als EU-burger in een ander EU-land wonen, werken of studeren? Uw echtgeno(o)t(e), kinderen en kleinkinderen kunnen dan met u . Alleen kinderen die het verblijf bij hun ouder(s) willen verlengen , komen in . U kunt uw verblijfsvergunning spontaan vernieuwen indien deze is vervallen,.


Wordt de maatregel verlengd , dan kan ook de verblijfsvergunning. ID-kaart of verlenging verblijfsvergunning mogelijk. Ik woon met minderjarige en meerderjarige kinderen in huis.


Ervaringen en vragen. Als student met een verblijfsvergunning moet je onderstaande verplichtingen. Adresgegevens kinderen in het buitenland: Kind 1. Een aanvraag verlenging verblijfsvergunning wordt als verlenging geaccepteerd. Een niet- Belgisch kind , jonger dan jaar, moet een identiteitsbewijs hebben.


Een niet-Belgisch kind jonger dan jaar kan een papieren verblijfskaart verkrijgen. Voor de verlenging van de A-kaart is steeds de goedkeuring van Dienst . Verlengen verblijfsvergunning Uw verblijfsvergunning verloopt. U wilt uw verblijfsvergunning. Geüpload door Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Art. De vluchtelingenstatus verkrijgen voor uw kinderen.


Hoe kunt u een aanvraag voor gezinshereniging indienen bij de IND? Bij verlies of diefstal. Nederlandse nationaliteit . Wanneer heeft u recht op een verblijfsvergunning voor partner, kind of ouder?


De vorenbedoelde kinderbeschermingsmaatregel is door de. De IND wijst de aanvraag om verlenging van de verblijfsvergunning regulier .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts