woensdag 31 juli 2019

Weer armenië

Weer armenië

Armenië, een klein land ten noordoosten van Turkije, heeft voor het grootste gedeelte een landklimaat: warme zomers en koude . De weersverwachting voor Armenië tot dagen vooruit. Alles over het weer in Jerevan. Voor regen, zie de regenradar.


De herfstperiode betekent alleen dalende temperaturen, periodes met onbestendig herfstachtig weer kent Armenië vrijwel niet. Juli, Helder, 37°, 0. Armenië heeft een landklimaat met warme zomers en koude winters. Weer en klimaat Armenië. In het uiterste zuiden van het land is het subtropisch warm en . Een 3-, 5- en 14-daagse weersverwachting voor de grootste en bekendste plaatsen in Armenië.


Wekelijkse weersverwachtingen Armenië. Waarschuwingen voor extreme weersomstandigheden. Maandelijks weer Armenië.


Weer armenië

De Armenië weerkaart hieronder toont de weersverwachtingen voor de volgende dagen. Controleer de animatie met behulp van de . Kort weerbericht Armenië. De zon komt geregeld tevoorschijn, maar later ontstaan er enkele buien met kans op onweer in Armenië.


Het weer in Armenië. Armenië Yerevan weersvoorspelling dagen, lokaal weer , huidige temperatuur , weerkaart, weer wereldwijd in Fahrenheit of Celsius, de temperatuur, . We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling voor alle locaties in Armenië tot. De daagse vooruitzichten laten in een tabel . Hier is een overzicht van het gebruikelijke weer in Armenië : temperatuur, neerslag, lengte van de dag en veel meer. Volledige weerbericht voor morgen.


Weer armenië

Vergeet niet het weer in Gavar te bekijken voordat je naar buiten gaat - weten wat je kunt . Brandstofprijzen, bioscooptijden en andere . Meteogram - dagen - Armenia. Op de 5-daagse meteogram Armenia ziet u alle weerinformatie in simpele grafieken: De temperatuurkaart met . Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de graden. Op zaterdag is het overdag meestal zonnig. Avonds is er wisselend bewolkt weer.


Actueel weer voor veel plaatsen in Armenië. Alfabetisch gesorteerde lijst van alle plaatsen in Armenië. Geef de eerste letter. Winteractie Armenië weer in volle gang. De Nederlandse Maria Gores zet zich via Little Bridge in voor de winteractie in Armenië.


Weer armenië

Om het weerbericht, selecteer de omgeving (regio).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts