donderdag 18 juli 2019

Waar mag ik vissen

Plan je visdag met Visplanner! Alles over viswater, visstekken en visvoorzieningen. Check op kaart waar je wel en niet mag vissen met jouw VISpas(sen).


De VISplanner is beschikbaar als app en website. In de periode van april tot en met mei moet je elke gevangen vis onmiddellijk en voorzichtig vrijlaten in het water van herkomst en is het gebruik van vis of . Derde hengel wateren.

Wateren met nachtverblijf. Vissteiger of visstoep. Aangepaste visstek. Hengelsportwinkels. Bij alle VISpassen hoort een lijst met wateren waar u met de gekozen pas mag vissen.


Die lijst verschilt per soort VISpas. Waar mag ik vissen ? De SVBD heeft een groot arsenaal aan water waar met de lijst van viswateren in gevist mag worden in combinatie met de Vispas. Sinds kort worden de boekjes met viswaterlijsten niet meer automatisch verstrekt.

Of je hebt te kennen gegeven de papieren . Hierbij een overzicht van de bevisbare wateren binnen de gemeente Ede. En via Visplanner kunt u ook te weten komen waar u wel of niet mag vissen met uw vispas. Als u lid wordt van een hengelsportvereniging, krijgt u automatisch een . Wil je precies weten waar je met welke vergunning mag vissen ? Kijk dan eens op de website visplanner.


Of download het boekje van de website . Kleine VISpas mag vissen. Bij de VISpas krijg je de Gezamenlijke Lijst van Viswateren, hierin staan alle wateren in Nederland waar je met je VISpas mag vissen. De kaarten op deze pagina geven slechts indicatief de viswateren aan waar mag worden gevist.


Mede doordat GHV – Groene Hart in vooral de polders . Een bijzondere plek waar je de natuur beleeft op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven. Op dit traject mag je ook struinend vissen. Je mag met twee hengels en alle . De gemeente Rijswijk heeft prachtige wateren waar het goed vissen is. Op de hier navolgende wateren mag u vissen met het Stadsvisbewijs of de Vispas mits.


In Reimerswaal mag je met . Hiervoor is geen visvergunning nodig.

Ook kan het recht om in een water te vissen bij een visvereniging liggen. Kijk voor de exacte locaties waar u mag vissen op visplanner. Om een visvergunning aan te vragen, gaat . Al dat water is opgenomen in de bijhorende . Met de VISpas mag je in meer dan van het Nederlandse oppervlaktewater vissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts