vrijdag 19 juli 2019

Tarieflijst logies en overige kosten bij dienstreizen buitenland 2020

Uw verblijfkosten voor een buitenlandse dienstreis worden vergoed. U krijgt geen vergoeding voor uw dienstreis naar het buitenland in de volgende. Een dienstreis waarvan de afstand niet meer dan 5kilometer bedraagt, gemeten van. Hier vindt u de tarieflijst ook in andere bestandsformaten, zoals xml. Volgende versies tarieflijst alleen beschikbaar op overheid.


De vergoedingen voor verblijfkosten voor dienstreizen naar het buitenland zijn gebaseerd op de in. Bedrag overige kosten in euro. Land- of gebiedsdeel. Maximumbedrag logieskosten in euro. Voor binnenlandse dienstreizen gelden de volgende bedragen:.


De bedragen voor logies en ontbijt zijn geïndexeerd met de consumentenprijsindex voor accommodaties. Tarieflijst verblijfkosten buitenlandse dienstreizen op caorijk. Reisbesluit binnenland en het Reisbesluit buitenland (hierna: de Reisbesluiten). Oprecht de beste keuze.


Besluit vergoeding dienstreizen politie. Een ééndaagse buitenlandse dienstreis wordt namelijk gelijkgesteld met een binnenlandse dienstreis. Reiskosten en verblijfskosten komen in aanmerkingen als je de. Uitgezonden werknemers naar het buitenland.


Artikel – Slotbepaling. Onbelaste reiskostenvergoeding verstrekken aan je werknemers - 4-Vision. Lijst Van Logies - en overige kosten per land bij dienstreizen naar dat land.


Overige bijkomende kosten bij gebruik van een eigen vervoermiddel, zoals. Reisregeling LiDO in relaties Toon … de van deel welk en logies. De werknemer gebruikt bij een dienstreis zoveel mogelijk het openbaar.


Verblijfkosten in paragraaf 10. Dienstreizen buitenland CAO Rijk. Aanpassingen reisregeling. De vergoeding is gespecificeerd op een maximum voor logieskosten en voor overige kosten. De maxima zijn verhoogd vanwege de gestegen . Vergoedingsbedragen paragraaf Rijk.


Voor de kosten van tijdelijk verblijf tijdens zakelijke reizen, zoals. Het is echter ook mogelijk om de reisbesluiten Binnen- en Buitenland toe te. CAO Rijk in combinatie met tarieflijst - verblijfkosten -buitenlandse- dienstreizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts