dinsdag 21 juli 2020

Zorgtraject diabetes wijziging

De voorwaarden om een zorgtraject af te sluiten blijven bestaan en zijn: - momenteel een . Wat verandert er voor het zorgtraject diabetes ? Meer flexibiliteit voor diabeteseducatie. Iemand die een zorgtrajectcontract heeft ondertekend . Kunnen patiënten met diabetes type die een behandeling met . De huisarts kan aan een patiënt met een zorgtraject diabetes een glucometer, lancetten, . Afschaffing van: de modules opstart-, opvolg- en extra educatie. ZORGTRAJECTEN : wijzigingen regelgeving. Indien de patiënt met een zorgtraject in een rustoord voor bejaarden of in een rust- en . Momenteel is een zorgtraject voorzien voor bepaalde patiënten met chronische nierinsufficiëntie of diabetes type tijdens bepaalde fasen van die ziekten.


Zorgtraject diabetes. Onderstaand een stappenplan, om de opstart van een zorgtraject diabetes type te. Bijna een jaar na de wijziging van de regelgeving over diabeteseducatie voor.


Opvolging van een patiënt met diabetes. Dat is een overeenkomst tussen de patiënt, zijn huisarts en de specialist die bij de behandeling . Een zorgtraject is een . U zult de wijzigingsclausule bij de zelfregulatieovereenkomst via de post ontvangen. Patiënten met een diabetespas die een . Diabetespas en zorgtraject.


Die wijzigingen hebben hoofdzakelijk betrekking op de organisatorische aspecten van het beheer van een RIZIV zorgpad en de zorgtrajecten die er het gevolg . Voor patiënten in een zorgtraject diabetes , is geen attest nodig en volstaat de melding ZTD . Naleven van de voorwaarden van het contract voor het zorgtraject diabetes. Indien geen contact binnen de referentieperiode van maanden geweest is, zal het ziekenfonds nagaan of hij een . Als je een zorgtraject diabetes type hebt afgesloten, heb je recht op gratis diabeteseducatie. Elk jaar heb je nu recht op sessies diabeteseducatie. Je kunt ook je cookie-voorkeuren wijzigen via “Cookies beheren”. Voorwaarden om een zorgtraject op te starten.


Wijziging of hernieuwing glucometer …. Onvoldoende geregelde diabetes onder maximale dosis tabletten, waarbij het. Laatste wijziging : 21. Voor bepaalde groepen patiënten die lijden aan diabetes type II.


Verordening tot wijziging van de verordening van. Aflevering van zelfzorgmateriaal (bloedglucosemeter - lancethouder - glucosecontrolestrips - lancetten) in het raam van het zorgtraject diabetes. De diëtiste-diabeteseducator.


Insulinepompconventie. Er werd door het Riziv een wijziging bekend gemaakt in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts