dinsdag 21 juli 2020

Vispas

Vispas

Bestel hier direct de VISpas online of zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt. Check welk document je nodig hebt en waar je mag vissen. U heeft een VISpas nodig om te kunnen vissen in de meeste Nederlandse binnenwateren. Een VISpas is jaar geldig.


Er zijn verschillende VISpassen. Vul plaats in: Ik heb VISpasnummer: Ik heb een Kleine VISpas. Derde hengel wateren. Wateren met nachtverblijf. Met de Kleine VISpas kun je met één hengel en een beperkt aantal aassoorten in een beperkt aantal wateren vissen.


Die wateren staan in de bijhorende Kleine . Met de VISpas : mag je met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen. Je kunt de VISpas via de hengelsportvereniging in jouw woonplaats aanschaffen. Op de site van Sportvisserij Nederland kun je de vispas online bestellen. Welke vispas u nodig heeft hangt af van in welk water u wilt vissen, met welk aas en met hoeveel hengels. In Nederland worden de vispassen beheerd door Sportvisserij Nederland en voorbehouden aan hun leden.


Er bestaan twee verschillende versies: de VISpas en . Speciaal voor kinderen tot jaar is er een jeugd VISpas. Let op: bij aanschaf van een van de eerdergenoemde opties (met uitzondering van de weekvergunning) . Lid worden van onze vereniging en de VISpas ontvangen, kan op twee manieren. U kunt langsgaan bij onze hengelsportwinkeliers. Voor de aangesloten sportvissers . De vispas is een nationale vergunning waar een lijst van wateren in staat waarin je mag vissen.


Deze landelijke lijst wordt beschikbaar . Klik hier voor alle info over de . A ‎: ‎Bisschopsrak, Harlingertrekvaart Leeuwar. Je hebt als sportvisser nog maar één document nodig om te mogen vissen namelijk de VISpas. Een duplicaat VISpas bestellen. De VISpas opzeggen, per einde van het jaar. De MeeVIStoestemming aanvragen.


Vispas

Als je jaar of ouder bent dan . Gratis jeugd visvergunning aanvragen. Nachtvispas of 3e hengel-vergunning. Wilt u een VISpas (visvergunning) aanschaffen? Vispas kwijt of gestolen?


Dit kan via onze verkoopadressen en of online. U wordt dan ook automatisch lid van onze vereniging. Wat houdt de VISpas nu precies in? Op de VISpas staat van welke vereniging hij of zij lid is.


Met de bijbehorende “ Lijsten van de viswateren”. Gevist mag er worden in de wateren die genoemd zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts