maandag 20 juli 2020

Voorbeeld arbeidsovereenkomst reiskostenvergoeding

Voorbeeld arbeidsovereenkomst reiskostenvergoeding

De werknemer ontvangt voorts een vergoeding van gemaakte reiskosten per . Reiskostenvergoeding. Kijk in uw arbeidsovereenkomst. Staat in uw contract een reiskostenvergoeding ? Dan moet uw werkgever zich daar aan houden. Krijg ik een reiskostenvergoeding als ik ziek ben? ZIJN MET ELKAAR DE NAVOLGENDE ARBEIDSOVEREENKOMST AANGEGAAN:.


De reiskosten zullen vergoed worden voor de werkelijk gemaakte kosten. Werkgevers kunnen de reiskosten van hun werknemers vergoeden. Deze bepalingen kunnen in de arbeidsovereenkomst of het . Je hebt daar alleen recht op als hierover afspraken in je cao, arbeidsovereenkomst of bedrijfsregeling staan. Een werkgever mag de reiskostenvergoeding inhouden van werknemers die.


Soms zijn in de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) of in de . De werkgever vergoedt de daadwerkelijke reiskosten tussen de woning en de standplaats van de werknemer. Vergoeding eigen vervoer woon– . Een werknemer heeft griep en hij meldt zich ziek op maart. Hij is net week weer aan het werk, als hij op april . In uw arbeidsovereenkomst of CAO staat vermeld of en hoeveel reiskostenvergoeding u ontvangt.


U kunt hieronder de hoogte van uw reiskostenvergoeding. Een reiskostenvergoeding ter hoogte van €______per _____. De meeste medewerkers zullen met eigen vervoer of openbaar vervoer naar de zaak komen.


Deze reiskosten worden vaak vergoed door jou, . Belastingvrij kan je werkgever je voor woon-werkverkeer en dienstreizen € per kilometer geven. Heb ik recht op reiskostenvergoeding ? Aanvullende bepalingen arbeidsovereenkomst. Arbeidsovereenkomst : ook in de arbeidsovereenkomst kan op individuele basis een afspraak gemaakt worden over de reiskostenvergoeding.


Er bestaat geen wettelijk recht op een reiskostenvergoeding. Als er echter een . Voorbeelden van onderwerpen die niet in de cao zijn geregel maar die wèl in de individuele. Voor zover de (collectieve) arbeidsovereenkomst dit niet uitsluit, mag u hun vaste reiskostenvergoeding dan.


Dit laatste werkt zoals in onderstaand voorbeeld. Het betreft ten tijde van het tekenen van de arbeidsovereenkomst in de CAO . U kunt bij ons ook een voorbeeld arbeidsovereenkomst downloaden voor bepaalde en onbepaalde tij toegespitst op de cao voor de . De enkele reisafstand is kilometer. Hij ontvangt daarvoor van . Enkele voorbeelden van secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:. Addendum arbeidsovereenkomst , uitleg over het vastleggen van aanvullende. Bijvoorbeeld: Per (datum) zal werknemer een vaste reiskostenvergoeding.


Voorbeeld LEERARBEIDSOVEREENKOMST beschikbaar gesteld door OBM Oost. Een vaste reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer mag u echter. De werkgever stelt in overleg met de ondernemingsraad een vergoeding voor woon- werkverkeer vast ten . Voorts zal de werkgever de cursustij die overdag wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts