maandag 1 juli 2019

Cupmaat 75c

De omvang is goed maar de cup is te klein: De maat voor de omvang blijft gelijk, kies de cup een maat groter . De cupmaten verhouden zich tot de bandmaat, waardoor een B- cup met maat. De perfect passende bh en bikini vind je. Wegens het coronavirus kan de levering van jouw pakketje langer duren dan je van ons gewend bent.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Op zoek naar een Bh maat 75C?

Beoordeling: - ‎27. Dus daar gáát mijn intuïtie, want de borsten van 85A, 80B, 75C en 70D zijn allemaal even groot. Dat komt doordat de cupmaat is gedefinieerd . Voor het bepalen van de cupmaat meet u de busteomtrek.


Hoe kan ik de perfecte. U moet meten op het wijdste . BH Maten bekijken in de maattabel? Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte cupmaat !

Is jouw uitgerekende maat een 75C , dan is een grotere zustermaat een 70D en een kleinere . ANTIBES FULL CUP - Bikinitop - blue azure. U vindt het zeker bij dé lingeriespeciaalzaak van NL - dewereldvanlingerie. Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander model.


Pas daarom altijd eerst voordat je een bh . Vergelijk cupmaat Dames Badmode in maat 75C en vind de laagste prijs. Bestel kleding online bij de beste webshops. Lace Zwart - Cupmaat 75C. Hunkemöller bikini push up blauw cupmaat 75C broekje S. Bijvoorbeel een bh in 80B heeft een zelfde cupmaat als een bh in 75C.


Een bh in 80B en 75B hebben niet hetzelfde cup volume. Veel mensen denken dat cup D groot is, terwijl dit echt niet zo hoeft te zijn. Probeer een kleinere onderborstmaat en een cupmaat groter.


Bij het meten van de cupmaat , ter hoogte van de tepel, span je de lintmeter iets minder strak aan. Tip: Ga voor een spiegel staan om te zien of de lintmeter mooi. Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten.


Zeker niet als je onze aanwijzingen volgt en gebruik maakt van onze BH maattabel. Dit staat dan bij het artikel vermeld.

De omrekentabel is als volgt: Cupmaat UK, Cupmaat EU, Omvang UK, Omvang EU. Zit je omvang te los? C wordt zo bijvoorbeeld 80B. Kies dan voor een cijfer lager. Als de cup goed zit, moet je een cupmaat groter gaan.


Aan verlanglijst toevoegen. De cupmaat of de rugmaat van je bh kun je niet verkleinen, dan zul je een nieuwe bh moeten kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts