donderdag 27 juni 2019

Vacature ccu verpleegkundige

Vacature ccu verpleegkundige

Ccu Verpleegkundige vacatures. Online zoeken naar vacatures , banen en werk als ccu verpleegkundige. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


Voor onze CCU- vacatures zijn wij op zoek naar verpleegkundigen . De CCU -opleiding is CZO erkend. Wat we van je verwachten. Gediplomeerd CCU verpleegkundigen die, nu of in . Vacature CCU Verpleegkundige. OLVG ziekenhuis Amsterdam vacatures. CCU - verpleegkundigen bij OLVG leveren hoogcomplexe en acute zorg aan patiënten uit de regio Groot-Amsterdam.


Zuyderland Medisch Centrum. Beschrijving vacature Ben jij toe aan een nieuwe en uitdagende baan waarin jij jouw kennis en werkervaring als CCU verpleegkundige kunt inzetten? Op zoek naar vacatures , banen, werk als ccu verpleegkundige.


Vacature ccu verpleegkundige

Bij Highcare is er altijd een vacature in de zorg, ook voor jou! Beste werkgevers in Den Bosch. Werk zoeken binnen 214. Ben jij als verpleegkundige toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een Intensive Care Unit in de regio Utrecht en Rotterdam zoeken wij met spoed een IC- CCU Verpleegkundige voor . Interesse in deze vacature ? Solliciteer direct.


Voor de Cardiovascular Care Unit van een ziekenhuis in regio Maastricht zoeken wij een CCU verpleegkundige. In samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid zoeken wij een CCU verpleegkundige Sint Maarten die voor minimaal weken op dit eiland wil . HappyNurse Den Bosch heeft per direct een vacature CCU verpleegkundige in Eindhoven. Altijd al eens als CCU verpleegkundige op een hart-afdeling met een multi- disciplinair team willen werken? Houd je van veel afwisseling en wil jij . Bekijk de vacature en solliciteer!


Ben jij een gediplomeerd CCU , IC of SEH verpleegkundige en wil je je verder specialiseren? Ontdek dan de nieuwe Eerste Hart Hulp (EHH) van het ETZ. Jij hebt je opleiding tot . Als CCU verpleegkundige werk je ook afwisselend op beide afdelingen. Vanuit één team van in.


Wil je meer weten over deze vacature ? Neem dan contact op. Coronary Care Unit (CCU) en Eerste Hart Hulp (EHH) meerdere CCU verpleegkundige voor minimaal 24. De sluitingsdatum voor deze vacature is verlopen.


Maar, als je nog geen IC of CCU Verpleegkundige bent is dat ook geen probleem, want dan bieden wij jou de mogelijkheid om in een veilige leeromgeving de . Je verleent intensieve verpleegkundige zorg aan één of meerdere cardiologische patiënten,. De Coronary Care afdeling ( CCU ) van het Ikazia ziekenhuis heeft een capaciteit van bedden. Deze vacature is zowel in- als extern geplaatst. IJsselland Ziekenhuis. Je werkt als CCU verpleegkundige binnen onze acute afdeling waar de EHH en CCU samenkomen.


Je maakt daarnaast deel . Maak kennis met het CCU-team in Meander Medisch Centrum. Kirsten, Priyanka en Maarten zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts