vrijdag 14 juni 2019

Cao rijk fnv

De sector Rijk valt onder FNV Overheid. Vind hier je cao , het laatste nieuws en de contactgegevens van jouw bestuurder(s). Lees het laatste vakbondsnieuws over de sector Rijk. Geen onderhandelingsresultaat. De FNV heeft samen met de andere bonden de afgelopen weken met de werkgever onderhandeld over een nieuwe cao Rijk.


De coronacrisis maakt duidelijk hoe belangrijk de rijkssector is voor Nederland. Werknemers bij het Rijk verdienen waardering. Inmiddels zijn er rondes van onderhandelingen voor een nieuwe cao Rijk geweest.


Inzet van onze kant is een cao die past bij de huidige . De cao Rijk loopt op juli af. Onderhandelingen over een nieuwe cao stonden gepland voor april en mei. Vanwege het coronavirus hebben . Uitleg van CAO -partijen.


Zowel leden als niet-leden. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de vakbonden voor de rijkssectoren (CMHF, AC, FNV , CNV) sloten op . CAO Rijk , waar vakbonden en werkgever Rijk de tekst van de cao en relevante documenten presenteren. Binnenkort start het overleg over een nieuwe cao Rijk.


Om de mobiele werknemers van “nat en droog” betrokken te houden, heeft de FNV een speciale. De bonden hebben de afgelopen weken met de werkgever onderhandeld over de nieuwe cao Rijk. De huidige cao loopt op juli af. Het zijn bijzondere tijden.


Dit doet geen recht aan de bijzondere omstandigheden waarin . Een hoger loon heeft voor de ambtenaren de hoogste prioriteit, blijkt uit een enquête van FNV onder rijksambtenaren. De vier vakbonden, AC Rijksvakbonden , FNV , CNV en CMHF, hebben de afgelopen weken met de werkgever gesproken over de nieuwe CAO Rijk. Complete informatie over het onderhandelingsresultaat over de nieuwe CAO voor de . De onderhandelingen voor een nieuwe CAO Rijk hebben…. FNV stelt stemming over nieuw pensioenstelsel uit - Ambtenarensalaris. Wij willen een cao voor werknemers met een arbeidsbeperking, die onder.


De VNG doet het Rijk daarom drie verbetervoorstellen om van de . Het overleg over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst ( cao ) voor. Vakbond FNV Overheid praat na de zomervakantie met leden over . Met bijna een miljoen leden is de FNV de sterkste belangenbehartiger van. Deze besluiten worden aan de cao -tafel genomen, mét inspraak van onze . Leden stemmen over cao Rijk.


Vakbonden CNV Overhei FNV Overhei CMHF, AC Rijksvakbonden en werkgever hebben afgelopen maandag een . Overleg over CAO voor rijksambtenaren mislukt. FNV is onder meer bezorgd over hoe de pensioenopbouw voor een miljoen werknemers zal veranderen. Ook wordt er gepleit voor één cao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts