maandag 24 juni 2019

Extra vispas

Extra vispas

Met de VISpas mag je op veel Nederlandse wateren vissen. Op sommige wateren heb je de VISpas nodig van een specifieke. Bij iedere visvereniging waarvan u lid bent, krijgt u een VISpas. De VISpas is namelijk het bewijs van lidmaatschap van die verenigingen. Bent u als sportvisser al lid van een andere hengelsportvereniging( en) dan bent u maar bij één vereniging hoofdlid.


Extra vispas

De vereniging waarbij u . Deze vispas is tevens uw bewijs van lidmaatschap van Groot-Rotterdam. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Tweede voorronde Club. In alle andere gevallen moet je in het bezit zijn van een van de vispassen. Een extra vispas krijg je als je al lid bent van een andere hengelsportvereniging.


Extra vispas ,nieuw lid via clubgebouw. U krijgt dan een extra vispas. Alle leden krijgen bij ons een VISpas. Dus ook de jeugdleden. Klik daarvoor rechts op de pagina . De eventuele dubbele afdracht kunt u via Sportvisserij Nederland . Na januari betaald u € 5. Eventuele wijzigingen van u adres of het . Dames (Wedstrijd mee vissend).


Extra vispas

Vergunning viswater HSV “De Poel”. Landelijke afdrachten € 5- b. Inschrijfkosten € - d. Vispas ZijperEilant. Als je wilt vissen in . Ik ben mijn VISpas kwijt, waar kan ik een nieuwe krijgen? U kunt contact opnemen met Sportvisserij Nederlan zij maken een nieuwe pas aan en. U betaalt daar dan voor de VISpas totaal € 3en Jeugd . Leden van een andere vereniging kunnen een extra vispas aanschaffen!


Het is momenteel niet mogelijk om een dagvergunning voor de . Iedereen die gaat vissen heeft een vispas of een visvergunning nodig, of je nou. De sportvisser betaalt maar éénmaal de landelijke . Hoe gaat dit in zijn werk: Alle verenigingen in Nederland dienen hun ledenbestanden door te geven naar Sportvisserij Nederland. Jeugd vispas € 1€ 1€ 100. Informatie en vergunningen zijn verkrijgbaar bij: H. Ignatiusstraat.


VISpas, jaar en ouder € 3per kalenderjaar (bij automatische incasso). Heeft u een VISpas en een zogenaamde extra VISpas dan heeft u al een verminderde afdracht betaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts