maandag 4 februari 2019

Gemeente afspraak rijbewijs

Gemeente afspraak rijbewijs

Stadhuis Spui is extra open op zaterdag en juli van 9. Zie ook: Openingstijden en locaties stadsdeelkantoren. U bent ingeschreven in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente Den Haag. U maakt een afspraak voor het vernieuwen van uw rijbewijs. Maak een afspraak voor het aanvragen én voor het afhalen van het rijbewijs.


Gemeente afspraak rijbewijs

Uw rijbewijs is werkdagen klaar. Dan kunt u een rijbewijs aanvragen. Maak hiervoor een afspraak bij de gemeente. Na werkdagen haalt u het rijbewijs zelf op. Wilt u uw rijbewijs verlengen?


Dit gebeurt op afspraak. U kunt de afspraak online inplannen. Het maken van een afspraak en de wachttijd aan de balie kan langer duren dan u van. Meenemen naar de afspraak. Paspoort of ID-kaart bij 1e aanvraag of bij vermissing van het rijbewijs.


Pasfoto die voldoet. Een rijbewijs aanvragen kan alleen op afspraak. Het aanvragen én ophalen doet u zelf, bij de gemeente waar u staat ingeschreven.


U betaalt de kosten bij de . Afspraak rijbewijs. Waarvoor wilt u een afspraak maken? Dat kan alleen met een afspraak. Rijbewijs tijdelijk langer geldig. Het rijbewijs ligt na werkdagen . Voor het aanvragen van uw rijbewijs maakt u online een afspraak.


Op deze pagina leest u over de kosten en wat u mee moet nemen naar de afspraak. Daarvoor moet u online een afspraak. De wachttijden bij de aanvraag van een rijbewijs , . Voor de aanvraag of het verlengen van uw rijbewijs maakt u een afspraak.


Kom alleen en niet eerder dan minuten naar uw afspraak. Komt u met meerdere personen . Na ongeveer een week kunt u uw rijbewijs zonder afspraak tijdens openingstijden . Verlopen rijbewijs langer geldig. De Europese Commissie heeft besloten dat rijbewijzen die verlopen tussen 1 . Hiervoor maakt u eerst een afspraak bij de publieksbalie. Om uw rijbewijs aan te vragen, maakt u een afspraak met de Stadswinkel.


Gemeente afspraak rijbewijs

Lever uw oude rijbewijs in bij het ophalen. U vraagt bij de gemeente een rijbewijs aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts