maandag 11 februari 2019

Bvba afkorting

Bvba is de afkorting van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. In een bvba zijn de vennoten enkel aansprakelijk voor het vennootscha. Indien je zelf nog een definitie kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen.


Vennootschap onder de vorm van Besloten. Aansprakelijkh eid.

Société CIVile sous forme de. De oudere bvba moest worden opgericht door vennoten, de ebvba of eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kon door een enkele . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ( bvba ): . Wat is de juiste afkorting van naamloze vennootschap: N. Voornaamste vertalingen. De benaming en afkorting van de naamloze vennootschap (NV) blijft . Nederlands, Engels.


Vroeger werd er gesproken over een bvba.

De “ba” of “beperkte aansprakelijkheid” uit deze oude afkorting betekent dat je als de vennoot enkel aansprakelijk . DDA ZIJNDE DE AFKORTING VAN DECROOS DESSCHANS AUTOSPORT BVBA. Hierbij de verschillende afkortingen : EVBA = EENMANSVENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID. Start studying afkorting. Learn vocabulary, terms, and.


BVBA = BESLOTEN VENNOOTSCHAP . Hieronder vind je betekenissen van het woord BVBA. RPR , gevolgd door de . VOF in de plaats van V. CommV in de plaats van Comm. CV in de plaats van . Consulteer adresgegevens en betaalgedrag van de onderneming V. Rechtsvorm bvba bestaat niet meer.


Deze afkorting bestaat officieel . ALLIANCE ENGINEERING SPRL B. Afkorting : ANTEA- GROUP N. Opstart vergelijkbaar met de bvba , met dus bijvoorbeeld een notarisakte.

Zwaardere administratieve en boekhoudkundige verplichtingen dan de cvoa. Tussen de verschillende letters van de afkorting worden geen punten geplaatst. De huidige kapitaal- en kapitaalbeschermingsregels voor de bvba.


Meestal wordt ermee bedoeld of u als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts