maandag 25 februari 2019

Amazon prime opzeggen tijdens proefperiode

Amazon prime opzeggen tijdens proefperiode

Het team van redacteuren en proeflezers van How. Als je niet ingelogd bent moet je op Sign in klikken, je e-mailadres en wachtwoord invullen en . Wanneer je nog in de proefperiode zit, zijn bovenstaande teksten iets anders, maar de inhoud blijft overeind. Heb je het Prime Video- . Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden! In dit artikel leggen we je uit welke stappen je moet volgen om ervoor te zorgen dat jouw abonnement op de streamingdienst stopt. De eerste dagen zijn geheel gratis, hierna betaal je €per maand en opzeggen kan altijd.


Amazon prime opzeggen tijdens proefperiode

Start mijn gratis proefperiode van dagen vandaag. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Onder de instellingen staat het kopje “Your membership”, waar je de . Klik hier voor meer informatie over het opzeggen van je Prime Video- lidmaatschap. Als u deelneemt aan de gratis proefperiode ,. Bad business, ik vermijd enige verdere toekomstige aankoop bij Amazonde. De betaalkaart die u heeft opgegeven voor het starten van uw proef , wordt in dit geval niet in rekening gebracht.


U kunt de bovenstaande stappen uitvoeren en het abonnement opzeggen ,. Prime-services hebt gebruikt, omdat je nog in de proefperiode zit. Als u het abonnement opzegt tijdens een gratis proefperiode , verliest u mogelijk meteen toegang tot de inhoud van het abonnement. Opzeggen kan in die proefperiode per direct. Ook dat abonnement kan je wel makkelijk maandelijks opzeggen.


Amazon prime opzeggen tijdens proefperiode

Besluit je tijdens je proefperiode je abonnement niet te verlengen, dan wordt er natuurlijk geen geld van je rekening. Je abonnement kun je zelf via je account opzeggen. Starz biedt momenteel een gratis proefperiode aan die een week duurt en u. Net als bij de vorige oplossing kun je ook je Starz-account opzeggen als je. Maar wat zijn de kosten van als die grootste streamingdiensten in. Voor euro kun je maandelijks opzeggen.


Er moet euro betaald worden voor een maandabonnement, na een gratis proefperiode van dagen. Daarna kost het nog geen drie euro in de maand. Maar in de proefperiode opzeggen betekent . Twitch Prime kan een goede optie zijn als je de gratis proefperiode van dagen wilt.


Amazon prime opzeggen tijdens proefperiode

Gratis proefperiode van dagen en daarna. Amazon -gebruikersaccount om het Twitch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts