woensdag 20 februari 2019

Ag betekenis duits

Vertaald van Duits naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Antigua en Barbuda. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van AG. I Ag afkorting symbool voor het scheikundig element zilver (argentum) chemie II. Aktiengesellschaft, die (N.V.).


Ag betekenis duits

AKW = Atomkraftwerk (atoomreactor). Arbeitsgemeinschaft der öffentlich-rechtlichen . Je hebt gezocht op het woord: AG. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bmw ag – Duits -Nederlands. In deze categorie staan alle woorden met dubbele betekenis in het Duits.


A - Ab - Ad - Ag - Al - Ap - As - Au - B - Be - Bi - Bo - Br - Bu - C - Ce - Ci - Co - Cr . De betekenis van de genummerde woorden. Kroitzsch, advocaat te Karlsruhe;. Ander woord voor AG ? Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als AG in het Duits. De oprichting van een bedrijf in Duitsland dient onder juridische, fiscale en.


Ag betekenis duits

Agentur für Arbeit. Vertalingen in context van leidde dat in Nederlands- Duits van Reverso Context: dat. Bovendien werden de voorraden niet als een schadefactor van betekenis.


Vergelijkbaar met de Nederlandse naamloze vennootschap. Volgens A-G Wattel strandt het cassatieberoep al op het verzuim de . Volkswagen AG vermoede-. Audi fabrieksoccasion uit Duitsland met officieel import certificaat van PON. MOTOREN WERKE AG ST. Frankfurt, Duitsland.


ON Energie AG moet een boete betalen van 38. Het bedrijf was bekend met de betekenis van het zegel en van de gevolgen van . Duitsland , weigerde de grensoverschrijdende fusie tussen Sevic Systems AG. Europese Unie en niet in de betekenis die zij kunnen hebben in het nationale . Saubermachen vertaling in het woordenboek Duits - Nederlands op Glosbe, online woordenboek,.


Beteiligung der Saubermacher AG und den darauf anwendbaren. Plotseling kreeg het schoonmaken een nieuwe betekenis. Dankzij haar kosmopolitische charme en haar historische betekenis voor Duitsland en. Beleggen in DEUTSCHE BANK AG (Aandeel, FSE). Alle beleggingsinformatie op een rij: Beurskoers, dividenden, technische analyse, fundamentele analyse, . AGB, Allgemeine Geschäftsbedingungen (Gesetz).


AGBG, Gesetz zur Regelung des Rechts der . Twee weken geleden brak in Duitsland de winter uit. Veruit de meeste van die ondernemingen zijn dochters van de Deutsche Bahn AG. De enige concurrenten van betekenis zijn Netinera en Veolia.


Beispiel bijvoorbeeld usw. Gesellschaft mit beschränkter Haftung. A AF, HK of IF, Amerikaanse strijdkrachten in Duitsland. BBL, Landdag en deelstaatregering . AG , Uitzonderlijk vervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts