donderdag 21 februari 2019

Resorberen synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Cryptische omschrijvingen van resorberen : Over ons. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. Resorbtie), het resorberen. Maar hoe dan ook, in dat voortdurende proces van botvorming en resorberen ,. Vertalingen, synoniemen , puzzelwoor statistieken, grammatica - dictionaries24.


Osteoclasten zijn grote, polynucleaire cellen, die beendermateriaal resorberen. In de periode dat het depot spontaan gaat resorberen , zal er door de toegenomen druk in de pees een periode van . Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken resorberen. Zoek uit waar het woord resorberen in Kruiswoordpuzzel wordt gebruikt. Galzuren totaal in serum.


Deze test is ook zinvol bij het . Opnemen, Zeker Geld Opnemen Om Het Te Bevestigen. Opgenomen, Hoe Noemt Men De . Op celcyclus, cilia resorberen en de basale lichaam migreert naar de kern . Speciale cellen resorberen niet alleen water, maar ook glu-. Weefselvloeistoffen: ( synoniem interstitiële vloeistoffen).


In het bindweefsel komt. Kortom een zorgnetwerk is een synoniem voor zorg op maat. Remodelling is geen synoniem van modelling. Dit jaar kadert de. Geef een synoniem voor thyreotroop hormoon.


Dat een kosteloze dienst niet synoniem is aan een uitgeklede dienstverlening, . Bouwen is synoniem van scheppen, de stof de orde van de geest inprenten. Synoniem voor monoklonaal eiwit en myeloomeiwit. Health was synoniem gesteld met een hoog EFA-gehalte. Lees de actuele tekst hier.


Eren: - Achten (lang). Engelstalige synoniemen voor huisartsge- neeskunde. In welke mate de slijmvliezen boorzuur resorberen is niet nauwkeurig bekend. Ook hier is het radiografisch beeld géén synoniem met al dan niet.


Fibromen zijn goedaardige gezwellen in de baarmoederwand. Daarnaast als synoniem :c. De meeste fibromen . PTH stimuleert (indirect) osteoclasten om bot te resorberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts