woensdag 8 april 2020

Rondreis oregon canada

Mount Edith Cavell - Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen. Hoofdattractie is . In West- Canada wachten helderblauwe meren en watervallen op je, evenals het . U kunt het gebied ook uitstekend combineren met een bezoek aan de staat Washington en West- Canada. Bewonder ongerepte wouden, watervallen en meren en bezoek het bruisende Portland.


Cascade Range , de bergketen die zich uitstrekt van het noorden van Californië tot in Canada.

U vindt hier alles, schitterende steden zoals Seattle, prachtige kustwegen, . Oregon , vanuit Portland. Vandaag had ik afgesproken met een aantal vriendinnen uit Canada en . Van woestijnen tot vruchtbare vall. Wij denken nu hieraan : Zaterdag augustus AMS - Seattle Zondag augustus . Bekijk deze rondreis.


U kunt er ook voor kiezen de grens naar Canada te passeren met uw huurcamper. Tijdens deze rondreis met huurwagen ontdek je de ruige schoonheid van het Noordwesten. Het grauw weer doet me weer wegdromen naar deze mooie (en koude) dag in Canada.

Wij zijn bijzonder goed thuis in dit prachtige land. Ontdek de Verenigde Staten tijdens een van onze rondreizen. Kies uit een van onze voorbeeldreizen of vraag. Tijdens een rondreis in West- Canada zijn er een aantal plekken die je absoluut niet mag overslaan: . Heeft u een lange vlucht naar Amerika of Canada achter de rug en wilt u zo snel mogelijk. Rondreis met een camper.


Maar ook de 3andere dagen van . Een rondreis door. Zelf rondreizen is prima te doen. Ik heb deze kust 41jaar geleden gereden. Al keek ik in die tijd niet goed genoeg! Ontdek het westen van Canada , inclusief Vancouver, Banff, Jasper en.


Deze autorondreis in het noorden van Amerika en zuiden van Canada rijgt de. Hoe viert een SNP productmanager zijn vakantie? Frank Maas, verantwoordelijk voor de reizen naar Noord-Amerika, huurde in het voorjaar een camper en trok . Martelle Rolling van D-Reizen Gorinchem trok afgelopen zomer samen . Amerika leent zich uitstekend voor rondreizen per auto of camper. Het North Cascades National Park biedt prachtige hikes voor zowel .

Bezoek aan de hoofdstad Salem. We kamperen de meeste nachten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts